Evenimentele E-nformation; Calendarul evenimentelor E-nformation

Puterea colaborării

Seminar “De la concept la publicarea finală” –SNSPA București

În curând va avea loc seminarul cu tema “De la concept la publicarea finală” (From Concept to final publication) la care sunteți invitat de către Enformation împreună cu Asociația „Anelis Plus” și Oxford

Workshop: “Enriching research sources with market intelligence solutions. Case study of Passport database”

Euromonitor International și Enformation vă invită la workshop-ul cu tema “Enriching research sources with market intelligence solutions. Case study of Passport database”

Cluj Innovation Days 2017 – Digital Economy

Cluj IT Cluster împreună cu Enformation, vă invită la forumul regional Cluj Innovation Days 2017, Digital Economy – New business opportunities and social transformations.

Seminar “De la concept la publicarea finală ” – Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca

Oxford în parteneriat cu Enformation si Asociația “Anelis Plus” vă invită la seminarul cu tema “De la concept la publicarea finală” (From Concept to final publication)

Webex: Open Access Ready To Use

1science și Enformation vă invită la webex-ul cu tema: “Open access ready to use” – o prezentare demonstrativă pentru comunitatea de cercetare românească.

Seminar “Cum să vă publicați lucrarea în revistele internaționale” – Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara

Wiley și Enformation vă invită la seminarul cu tema “Cum să vă publicați lucrarea în revistele internaționale”

Seminar “Cum să vă publicați lucrarea în revistele internaționale” – Biblioteca Centrală Universitară “Mihai Eminescu”, Iași

Wiley și Enformation vă invită la seminarul cu tema “Cum să vă publicați lucrarea în revistele internaționale”

Webex: Altmetric Explorer for Institutions

Altmetric și Enformation vă invită in 14 martie 2017 la webinar-ul cu tema: “Altmetric Explorer for Institutions” – prezentare demonstrativă pentru comunitatea de cercetare românească.

Acces gratuit la platforma SAGE Knowledge

SAGE și Enformation, în colaborare cu Asociația “Anelis Plus”, îți oferă acces gratuit la platforma SAGE Knowledge, pentru o perioadă de 30 zile.

Acces gratuit la Euromonitor Passport

Euromonitor International și Enformation, în colaborare cu Asociația “Anelis Plus”, îți oferă ACCES GRATUIT la sistemul Passport, timp de 30 de zile.

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.