Puterea colaborării

Webinar Online “ PASSPORT – sistemul global de cercetare de piață”

Euromonitor International & Enformation vă invită la webinar-ul online cu tema: “Passport – sistemul global de cercetare de piață”.

Seminar UpToDate: Research Demonstrates UpToDate – Impacts Outcomes

Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, în parteneriat cu UpToDate și Enformation, vă invită la seminarul cu tema: “Research Demonstrates…

Sesiune de instruire: RESURSE ELECTRONICE PENTRU DOCUMENTARE – Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia

Data: 25 Noiembrie 2016 Interval orar desfășurare eveniment: 11:00-12:00 Locație: Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Biblioteca, Sala Multimedia, str. Mitropolit Andrei Șaguna, nr.…

ACCES GRATUIT LWW High Impact Collection

Wolters Kluwer și Enformation, prin intermediul consorțiului AnelisPlus, vă oferă o perioadă de ACCES GRATUIT la revistele medicale LWW High Impact Collection.

ACCES GRATUIT Reaxys Elsevier

Elsevier și Enformation, prin intermediul consorțiului AnelisPlus, vă oferă o perioada de ACCES GRATUIT la Reaxys până la mijlocul lunii decembrie, pe baza cererilor…

ACCES GRATUIT la baza de date SciFinder

CAS, o divizie American Chemical Society, și Enformation vă oferă o perioadă de ACCES GRATUIT la baza de date SciFinder.

Webinar Science Direct si Scopus

Elsevier vă invită să participați la webinar-ul, cu titlul ”ScienceDirect – Cum economisim timp în procesul de documentare?” din data de 17 noiembrie 2016 de la ora 15:00

ACCES GRATUIT la cărțile și revistele Springer Nature

Springer Nature și Enformation vă oferă o perioadă de ACCES GRATUIT la colecțiile de reviste Nature și la o selecție de 8200 de cărți Springer.

ACCES GRATUIT la revistele De Gruyter

DeGruyter și Enformation, vă oferă o perioadă de ACCES GRATUIT la colecția de reviste pentru o perioadă de o lună, pe baza solicitărilor primite în timpul Conferinței Enformation, ce a avut loc intre 26-28 octombrie.

ACCES GRATUIT la colecția Health Science de la Alexander Street

Colecția medicală Alexander Street oferă studenților și profesorilor din domeniu o modalitate clară, directă, de a observa proceduri medicale complexe înainte de a le pune în practică într-un cadru clinic.

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.