Altmetric badge integrat in Summon

Aug 19, 2016
Robert Nicolau

Recent Enformation a încheiat un parteneriat cu Altmetric prin care oferă serviciile metrice specializate ale Altmetric instituțiilor din România. Deși este un serviciu nou pentru mediul academic românesc, unele beneficii ale serviciilor Altmetric sunt deja disponibile pentru dvs. prin serviciul Summon la care sunteți abonat.

Altmetric urmărește atenția acordată oricărui produs academic care deține un cod de identificare (cum este DOI, PubMed ID, ArXiv ID, etc.). Pe baza acestui cod de identificate este creată o pagină de detalii și un ecuson. Până în prezent, Altmetric a creat aproape 6 milioane de ecusoane și pagini de detalii pentru articole și alte produse ale cercetării din întreaga lume. Puteți beneficia de această funcționalitate prin interfața dvs. Summon, chiar dacă nu sunteți un client instituțional Altmetric.

Un exemplu de integrare a Altmetric se poate vedea la Universitatea Huddersfield. Ecusoanele apar în cadrul rezultatelor căutării, în partea din dreapta jos a ferestrei pop-out atunci când treceți cu mouse-ul peste rezultatul respectiv. Acum acest serviciu a fost activat și pentru instituțiile abonate din România. Accesați contul dvs. Enformation și puteți vizualiza ecusonul Altmetric atunci când efectuați căutări prin „Acces mobil căutare federată”.

Pentru mai multe informații despre instrumentele instituționale pe care Altmetric le-a dezvoltat, luați legătura cu reprezentantul Enformation pentru o ofertă de preț.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.