Altmetric si Enformation incheie un contract de colaborare

Iul 19, 2016
Robert Nicolau

Altmetric și Enformation au semnat un contract pentru promovarea și comercializarea produselor Altmetric către bibliotecile academice și instituțiile de învățământ superior din Romania.

București, 28 iunie – Enformation anunță promovarea si comercializarea Altmetric’s Explorer for Institutions pe piața din România. Enformation va fi responsabilă pentru vânzarea produselor Altmetric care asigură urmărirea și analiza activităților online care au legătură cu rezultatele cercetării academice.

Compania noastră este foarte bucuroasă să colaboreze cu Altmetric și în acest fel să-și extindă atât serviciile oferite cât și lista partenerilor din întreaga lume. Scopul Altmetric este de a furniza utilizatorilor metrici și date calitative privind rezultatele cercetării acestora, care să fie complementare metricilor tradiționali, bazați pe citări. Instrumentele dezvoltate de Altmetric evidențiază diversele fațete ale rezultatelor activității de cercetare, acoperirea și impactul în diverse canale media, cum sunt știrile, aparițiile în documente politice, în rețelele de socializare și altele.

Enformation va colabora strâns cu Altmetric pentru a crește vizibilitatea și prezența acesteia pe piața românească și va promova produsele Altmetric către bibliotecile academici și universitățile din România. Având în vedere experiența de peste 14 ani în acest domeniu, Enformation este partenerul perfect pentru a ajuta Altmetric să își dezvolte afacerea în această regiune.

Despre Altmetric
Altmetric LLP a fost înființat în 2011 și misiunea sa este să urmărească și să analizeze activitatea online din jurul literaturii academice. Altmetric urmărește ce spun oamenii în mediul online despre rezultatele cercetării și lucrează cu câteva dintre cele mari edituri, finanțatori, companii și instituții guvernamentale și non-guvernamentale din întreaga lume pentru a livra aceste date într-un format accesibil și fiabil. Altmetric este susținută de Digital Science. Vizitați http://www.altmetric.com pentru mai multe informații.

Despre Enformation
Enformation, înființată în 2001, este principalul furnizor de conținut științific în format electronic din România, de la cele mai prestigioase edituri academice din întreaga lume. Credem cu tărie în cunoaștere ca forţă pozitivă dedicată schimbării. De aceea ne-am angajat cu pasiune în sprijinirea cercetării. Știm că informaţiile de înaltă calitate stau la baza cercetării, astfel că ne străduim în permanenţă să ne extindem resursele și serviciile oferite celor interesaţi în dezvoltarea cunoașterii.

For media inquiries:
Irina Buligescu
Foreign Relations Coordinator
office@e-nformation.ro

English version

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.