Colecția AVON de la Alexander Street: Pasiune pentru Video

Mar 31, 2017
Robert Nicolau

Academic Video Online (AVON) înseamnă cea mai mare și mai complexă colecție de materiale video, disponibilă pe bază de abonament pentru biblioteci. O resursă realmente valoroasă care cuprinde subiecte esențiale din numeroase domenii, precum: antropologie, afaceri, consiliere, istorie, muzică, film, știință și multe altele. Cu peste 65.000 titluri în format video, AVON oferă bibliotecilor un bun randament pentru investiția lor, adresându-se unei tipologii foarte variate de clienți.

5 avantaje și noutăți ale colecției AVON:

  1. Mai multe titluri – colecția conține o gamă largă de subiecte care este în continuă creștere datorită adăugării periodice de noi titluri.
  2. Conținut exclusiv – mii de titluri din AVON sunt disponibile NUMAI prin Alexander Street. Printre cele mai renumite colecții se numără: 60 Minutes, BroadwayHD, Filmakers Library, Zeitgeist Films și multe altele.
  3. Access-to-Own – un serviciu dezvoltat de Alexander Street pentru toate instituțiile care dețin un abonament la colecțiile disponibile. Ce înseamnă și de ce este util? La sfârșitul anului de abonament, biblioteca poate alege un număr de titluri pentru care va primi drepturi de proprietate, fără niciun cost suplimentar. Valoarea totală a titlurilor selectate va fi egală cu valoarea abonamentului pentru anul anterior. Cu alte cuvinte, instituția va primi întreaga valoare a abonamentului ca credit pentru a alege filmele pe care dorește să le păstreze!
  4. Media Hosting – prin acest serviciu, utilizatorii primesc spațiu nelimitat pentru a-și încărca propriile producții video pe platforma Alexander Street. De asemenea, pot stabili permisiuni și adăuga metadate pentru serviciile de descoperire. Serviciul este gratuit împreună cu abonamentul la Academic Video Online!
  5. Peste 300 de noi titluri BBC – deoarece Alexander Street știe că BBC este unul dintre cei mai renumiți furnizori de conținut de pe glob, cu o reputație binemeritată. Subiectele abordate din știință, sănătate, ecologie, sociologie, istorie, științe politice, business, economie ș.a. aduc problemele actuale și clasice în sălile de curs, pentru a educa și a stârni curiozitatea intelectuală a studenților.

Printre titlurile BBC disponibile se regăsesc:

Cam așa arată Academic Video Online în cifre:

  • 1.300 titluri adăugate în decembrie și ianuarie;
  • 65.000 titluri până în acest moment;
  • 750 de parteneri;
  • 500 de clienți și numărul lor este în continuă creștere.

Vrei ca AVON să facă parte și dintre resursele instituției tale? E simplu: pentru mai multe detalii și o ofertă personalizată pentru nevoile instituției tale, contactează-ne sales@enformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.