Conferința Națională “Acces la literatura științifică: Actualizarea sistemului de învățământ și de cercetare din România. Modele de cercetare și publicare”, ediția a IV-a, Bucuresti, 26 – 28 Octombrie 2016

Sep 30, 2016
Dorin Brindescu

Listă resurse acces gratuit disponibile post conferință

Această secțiune cuprinde resursele gratuite disponibile după conferință.

Descriere eveniment

Vă invităm să participați la conferința: Acces la literatura științifică: Actualizarea sistemului de învățământ și de cercetare din România. Modele de cercetare și publicare, ediția a IV-a, 26-28 octombrie 2016, la București.

La eveniment vor participa speakeri de top care vor aborda subiecte de actualitate și de interes general, precum:

  • Cercetarea: de la o viziune globală la afaceri de succes;
  • Literatura științifică: paradigme și resurse;
  • Juniori și Seniori pentru reforma educației: concepte, practici și proiecte;
  • Companii, organizații și asociații care susțin educația.

Adresată studenților, masteranzilor, doctoranzilor, profesorilor, bibliotecarilor și mai ales cercetătorilor români din toate domeniile, această manifestare poate fi considerată una dintre principalele oportunități de a interacționa cu persoanele interesate de documentare academică pentru cercetare, publicare academică, transfer tehnologic și instrumente de cercetare.

Considerăm că informarea a cât mai multor persoane din mediul academic național și internațional despre experiențele acestei comunități este un pas esențial pentru schimbarea în sens pozitiv al mediului de cercetare, pentru demersul de a găsi și de a prezenta soluții, mai mult decât de a sublinia recurent doar problemele!

Conferința Acces la literatura științifică este organizată de ENFORMATION, împreună cu editurile academice şi companiile partenere, în colaborare cu Asociația Universităților, Institutelor de Cercetare – Dezvoltare şi Bibliotecilor Centrale Universitare din România “Anelis Plus” și în parteneriat cu Biblioteca Națională a României.

Vă așteptăm să vă alăturați inițiativei noastre,
Echipa Enformation

Concurs

Felicitări câștigătoarei!

Liliana-Laura Badita – INCD pentru Mecatronica si Tehnica Masurarii – INCDMTM Bucuresti.

premiu_conferinta_2016

Filmuletul extragerii castigatoarei, poate fi vizionat aici

Regulamentul concursului este disponibil aici

Speakeri
  • Alexandra Butmălai – Fondatoare a Fabricii de Experimente
  • Dr. Alexandru Roja – Lector universitar, Facultatea de Economie și de Administrarea a Afacerilor, Departamentul de Management, Universitatea de Vest din Timișoara
  • Dr. Ana Maria Teodorescu – Lector universitar, Facultatea de Litere, Departamentul de Ştiinţele Comunicării, Colectivul de Comunicare şi Relaţii publice, Universitatea din București
  • Dr. Anca Popovici – Lector universitar, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Departamentul de Formare a Profesorilor, Universitatea din București
  • Dr. Andreia Petcu – Co-fondator al Asociației PRO CUNOAȘTERE
  • Dr. George Neagoe – Asistent de cercetare ştiinţifică în cadrul Institutului de Istorie şi Teorie Literară „G. Călinescu”, Academia Română, Bucureşti; autor al volumelor Asul de pică: Ștefan Aug. Doinaș, Mizantropul optimist. G. Călinescu și (de)stalinizarea României
  • Acad. Prof. Dr. Leon Dănăilă – Medic primar neurochirurg; doctor în științe medicale; Membru al Academiei Române
  • Dr. Paul Milata – Managing Partner, Milata KG
  • Dr. Dr. Petra Dobruska – Director de program educațional One World Romania la Școală
  • Sebastian Burduja – Președinte fondator, Liga Studentilor Romani din Strainatate
  • Sorin Ionescu – Director al Colegiului Național Bănățean din Timișoara
  • Vlad Arimia – Elev în clasa a XII-a la Colegiul Național „Constantin Diaconovici Loga” din Timișoara; câștigător al Concursului Național de Comunicări Științifice pe Teme de Biologie pentru elevii de liceu (ediția 2016)
Locații

Sheraton

Sheraton Hotel Bucharest
Calea Dorobanți 5-7, București 010551

Situat perfect în centrul oraşului Bucureşti, hotelul Sheraton oferă acces uşor la principalele atracţii culturale şi de divertisment, zona de afaceri. Hotelul se află la câţiva paşide Centrul Vechi şi de principalele atracţii ale oraşului cum ar fi: Ateneul Român, Piaţă Victoriei cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa”, Muzeul Ţăranului Român şiPalatul Victoria. Hotelul este situat la 4 minute de mers pe jos de la cea mai apropiată staţie de metrou şi la 2 minute de mers pe jos de Piaţă Română, unde 12 linii de autobuz sosesc şi fac legătură cu diferite puncte ale oraşului sau repere importante.
Transport: Linii RATB – 79, 86, 131, 133, 301, 331

bnr

Biblioteca Nationala a României
Bulevardul Unirii 22, București 030833

Instituţie patrimonială esenţială, Biblioteca Naţională a României conservă, gestionează şi valorifica o parte importantă a tezaurului cultural naţional scris şi participa la construirea unei societăţi moderne, dinamice şi bine informate, prin integrarea la nivel naţional a resurselor documentare şi informaţionale, deschizând o cale către cunoaştere, în general, şi către cunoaşterea culturii şi spiritualităţii româneşti, în special.
Adevărat centru naţional de informare, Biblioteca Naţională a României se află în slujba educaţiei şi a cercetării ştiinţifice, în scopul dezvoltării sociale, culturale şi economice a ţării.
Transport: Linii RATB – 104, 123, 124

Certificat de participare
Galerie foto
Pentru galeria completa, va rugam sa va logati in contul dumneavoastra si sa accesati aceasta pagina.
Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.