Emerald Management eJournals 200. Pentru specialiștii în management.

Apr 06, 2016
Adelina Andreescu

Managementul este domeniul tău de activitate? Nu ai suficiente surse de informații acreditate? Ai obosit căutând texte integrale relevante pentru cercetarea ta? Atunci ai nevoie de colecția Emerald Management eJournals 200, care îți oferă acces la peste 100.000 de articole din 200 de reviste peer-review!

Emerald Management eJournals 200 este una dintre cele mai mari și importante colecții de reviste de management, considerată o sursă de informații esențială de către 98 dintre școlile de business aflate în Financial Times Top 100 datorită focalizării cercetării la nivel internațional. În plus, 49 din cele 200 de titluri ale colecției sunt indexate ISI!

Emerald Management eJournals 200 înseamnă acces la:

  • Supply Chain Management: an International Journal, revista cu cel mai mare ranking ISI din colecție, cu un factor de impact de 3,5 și cu 440.000 de descărcări în 2015;
  • texte integrale din 200 de reviste;
  • recenzii din peste 300 de reviste de management de top;
  • extra resurse personalizate pentru bibliotecari, decani, profesori, cercetători, studenți etc.;
  • peste 800 studii de caz în domeniul afacerilor;
  • informații despre conferințe de profil, etc.

Emerald Management eJournals 200 se extinde continuu cu noi articole al căror conținut de calitate extraordinară îmbină rigoarea cercetării teoretice cu relevanța în practică! Astfel, obții un beneficiu suplimentar odată cu abonarea la colecție: posibilitatea de a fi mereu la curent cu noile apariții din domeniu! Ține cont totodată că multe dintre jurnale sunt indexate și în Scopus!

În ceea ce privește referințele făcute la colecție, la nivel internațional s-a remarcat revista International Journal of Operations & Production Management (15.719 de citări), iar la nivel național s-a citat cel mai mult din Journal of Organizational Change Management de 15 ori.

Emerald Management eJournals 200 cuprinde și lucrări ale unor autori români, precum: Andreea Apetrei de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (2 documente pentru Management Decision, citate de 6 ori); Irina Purcarea de la Universitatea de Studii Economice din București (1 document despre Management Decision, cu 6 citări); Coralia Sulea de la Universitatea de Vest din Timișoara (3 documente pentru Career Development International and Personnel Review, citate de 5 ori).

În 2015, Emerald a înregistrat peste 30.5 milioane de descărcări ale cercetătorilor de pe emeraldinsight.com. În 2016, alătură-te și tu managementului de top cu Emerald Management eJournals 200!

Pentru informații suplimentare sau pentru a solicita o perioadă de acces gratuit, contactați sales@enformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.