Euromonitor International – lider mondial în cercetări de piață strategice

Feb 09, 2017
Dorin Brindescu

Euromonitor International sprijină mediul academic, oferind soluții de cercetare de piață pentru mai multe domenii de activitate.

Euromonitor International este liderul mondial în cercetări de piață strategice privind industriile, companiile, economiile și consumatorii. Datele furnizate sunt folosite la scară largă și sunt utilizate cu încredere de comunitatea academică. Cercetarea Euromonitor susține personalul facultăților și al bibliotecilor din instituții de top, studenții și universitățile, școlile de afaceri și centrele de cercetare academică afiliate din întreaga lume.

 Cum te ajută cercetarea Euromonitor?

Cercetarea Euromonitor îți oferă o imagine de ansamblu a industriei globale și a peisajului economic din peste 200 de țări. Studenții câștigă experiență folosind aceeași bază de date de cercetare profesională pe care se bazează și companiile de succes, crescându-și astfel perspectivele de angajare. Facultățile folosesc drept pârghie expertiza globală Euromonitor atât pentru proiecte de cercetare independente și predare, cât și pentru promovarea departamentului și a cursurilor lor către potențiali candidați și parteneri comerciali. De asemenea, personalul bibliotecilor folosește cercetarea Euromonitor pentru a răspunde unei game largi de cereri.

Expertiza Euromonitor International asupra bunurilor de consum, business-to-business și serviciilor industriale pune la dispoziție o analiză care îți vine în sprijin, în cazul mai multor domenii: International Business, Marketing, Management, Entrepreneurship, Economics, International Relations, Foreign Affairs, Political Sciences, Social Studies, Geography, Humanities, Anthropology, Hospitality and Tourism, Fashion, Packaging, Food Marketing, Health Studies, Engineering.

Soluțiile propuse de Euromonitor International


Euromonitor Passport

Euromonitor Passport este sistemul global de cercetare de piață care îți oferă informații detaliate despre industriile, economiile și consumatorii din întreaga lume, acoperind peste 200 de țări. Instituțiile academice de top din lume utilizează Passport pentru întreaga gamă de discipline: afaceri și marketing internațional, studii sociale, studii de călătorie, studii umaniste, economie și altele.

Euromonitor Consulting

Euromonitor Consulting proiectează soluții de cercetare pentru a ajunge la nevoile specifice ție. Echipa Euromonitor de consultanță lucrează pentru a răspunde întrebărilor comerciale cu date și perspective generate de către experții în cercetare și de către rețeaua de analiști disponibilă la nivel mondial, oferind cunoștințe din industrie.
Euromonitor Consulting lucrează în colaborare cu tine pentru a identifica oportunitățile de creștere, susținând funcțiile de strategie, finanțe, inovație și perspective, dar și echipele de marketing.
Cu peste 8.000 de proiecte finalizate, Euromonitor Consulting are expertiza necesară pentru a lucra pe o varietate de proiecte.

Pentru informații detaliate, te rugăm să accesezi documentul atașat sau să ne contactezi pe e-mail, la

sales@e-nformation.ro

Descarcă PDF
Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.