Publica-ti lucrarea! Avanseaza in cariera! ACS on Campus

Mai 12, 2016
Robert Nicolau

American Chemical Society (ACS) si Divizia ACS – Romanian International Chemical Sciences vor gazdui programul de informare ACS, ACS on Campus Vineri, 13 Mai, in cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti, in sala de conferinte.

La ACS on Campus, veti primi informatii de la cele mai stralucute minti din domeniul chimiei:

Dr. Peter J. Stang
Editor- sef, Journal of the American Chemical Society

Dr. Chris Holland
Editor asociat, ACS Biomaterials Science and Engineering

La “ACS on Campus”, veti participa la sesiuni despre procesul de publicare stiintifica si seminarii cu privire la ultimele noutati stiintifice sustinute de editori ACS. De asemenea, veti fi informati cu privire la maximizarea cercetarii utilizand SciFinder si veti avea oportunitatea de a va prezenta lucrarea stiintifica in fata unui public din domeniul academic..

Inregistrarea este deschisa! Va rugam vizitati ACS on Campus pentru mai multe informatii referitoare la agenda evenimentului, locatie si informatii asupra speaker-ilor. Evenimentul este gratuit dar necesita inregistrare pentru a putea participa. Puteti adresa mai multe intrebari legate de eveniment la adresa acsoncampus@acs.org.

Daca sunteti interesat sa va prezentati lucrarea in cadrul ACS on Campus, va rugam sa contactati Raluca-Ioana van Staden (ralucavanstaden@gmail.com) si ACS on Campus (acsoncampus@acs.org).

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.