Acces gratuit Journal and Highly Cited Data (JHCD)

Oct 21, 2015
Robert Nicolau
  • octombrie 15, 2015 - decembrie 31, 2015
    8:00 am - 5:00 pm
Thomson Reuters împreună cu S.C. E-NFORMATION S.R.L. și Asociaţia Universităţilor, Institutelor de Cercetare – Dezvoltare şi Bibliotecilor Centrale Universitare din România – „Anelis Plus”

Anunță ACCESUL DESCHIS la Journal and Highly Cited Data (JHCD) până la 31 Decembrie 2015. Acest produs intregrează indicatorii existenți precum și noi indicatori din Journal Citation Reports (JCR) și Essential Science Indicators (ESI). Conținutul poate fi descoperit chiar de la nivelul articolelor în Web of Science.

Perioada de desfășurare: 15 Octombrie 2015 – 31 Decembrie 2015!
Modalitate de acces: Accesul este garantat pe bază de IP pe toată perioada de evaluare.

Link de acces: http://webofknowledge.com

Journal Evaluation și Highly Cites Research din cadrul platformei InCites oferă evaluări complete despre articole, publicații, domenii, autori, instituții și țări. Prin furnizarea acestor evaluări, se pot identifica diferitele dinamici influente și contextualizarea amprentei de citări.

DE CE ESSENTIAL SCIENCE INDICATORS (ESI)?
Sursa ideală pentru efectuarea de analize complexe ale literaturii științifice, astfel încât să puteți descoperi cu ușurință informațiile de care aveți nevoie pentru:
Analizarea performanței cercetării pentru instituții, țări și reviste;
Identificarea fronturilor de cercetare în domeniul științelor și a științele sociale;
Crearea unor clasamente pentru țări, reviste, oameni de știință, articole și instituții după domeniu de activitate;
Determinarea rezultatelor cercetărilor și a impactului în domenii specifice de cercetare. (ex. numărul minim de citări pentru ca un articol să se poziționeze în top 1%, 10%, 20% sau 50% internațional în funcție de domeniu și an)
Disponibil 10 ani ca un fișier de tip „perete în mișcare”. Actualizat o dată la două luni.

DE CE JOURNAL CITATION REPORTS (JCR)?
Autoritatea recunoscută pentru evaluarea revistelor, Journal Citation Reports, prezintă date cantitative pentru o analiză sistematică, obiectivă a celor mai importante reviste din lume. Acest instrument de analiză sistematizează citările din reviste și conferințe din domeniile știință și științe sociale din Web of Science.
Folosind o combinație de indicatori de impact și influență precum și milioane de date ale revistelor care însumează rețeaua completa de citare a revistei, Journal Citation Reports oferă contextul pentru a înțelege adevăratul loc al unei reviste în lumea literaturii științifice.
Oferă rapoarte detaliate despre performanța citărilor, rețeaua lor, numărul și tipul de materiale publicate. Utilizatorii pot obține diverse informații utile:

  • Autorii pot crea o strategie de publicare prin identificarea celor mai adecvate și influente reviste în care pot publica. Revistele „open access” pot fi ușor identificate pentru a răspunde acestei cerințe în creștere.
  • Editorii și redactorii pot determina dinamica pe domeniu și influența revistelor în piață pentru revizuirea abordărilor editoriale.
  • Administratorii și analiștii de informații pot urmări modele bibliometrice pentru a lua decizii strategice și de finanțare.
  • Bibliotecarii pot sprijini selecțiile sau eliminarea revistelor din colecții, pot determina timpul de menținere a accesului la revistele din abonament.
Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.