Acces gratuit la colecțiile de reviste Emerald

Mar 05, 2017
Adelina Andreescu
  • martie 6, 2017 - aprilie 30, 2017
    12:30 pm - 7:30 pm

Emerald Publishing Group și Enformation, vă oferă o perioadă de ACCES GRATUIT la colecțiile de reviste Management eJournals Database și Engineering eJournals.

Perioada de desfășurare: 06.03.2017 – 30.04.2017
Instituții beneficiarevezi lista instituțiilor beneficiare
Modalitate de acces:

Emerald este una dintre cele mai importante edituri internaționale  care leagă cercetarea și practica în beneficiul societății. Fondată în 1967, Emerald gestionează astăzi un portofoliu de aproape 300 de reviste, peste 2.500 de cărți și peste 450 de studii de caz. Platforma Emerald Insight oferă acces cu text integral la reviste străine științifice de cercetare în format online.

Management eJournals Database
Emerald Management Journal Database este cea mai importantă resursă de reviste care oferă acoperire cuprinzătoare în domeniul managementului și a specializărilor complementare.

Baza de date oferă mai multe opțiuni care includ diferite selecții de reviste din portofoliul complet de peste 300 de titluri din 13 colecții tematice: Accounting, Finance & Economics, Business, Management and Strategy, Human Resources, Learning & Organization Studies, Marketing, Information & Technology Management, Operations, Logistics & Quality, Public Policy & Environmental Management, Property management & Built Environment, Tourism & Hospitality Management, Health & Social Care, Engineering, Education, Library Studies.

Engineering eJournals Collection
O colecție cu reprezentare editorială și contribuții ale unor autori de la câteva dintre cele mai importante instituții la nivel mondial și care acoperă o gamă largă de subiecte, de la modelare, electronică până la inginerie mecanică.

Este utilizată pe scară largă în practică de către organizațiile internaționale din industria aerospațială, auto și de fabricație. O colecție de înaltă calitate, interdisciplinară, care include 62% reviste cotate ISI și 92% în Scopus.

Notă: Pentru a accesa numai revistele la care aveți acces în această perioadă, accesați www.emeraldinsight.com și folosiți funcțiile “search” și “browse”, apoi alegeți opțiunea “Only content I have access to” pentru a afișa doar conținutul disponibil gratuit.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.