Acces gratuit post-conferință la resursele Alexander Street

Noi 06, 2017
Adelina Andreescu
  • noiembrie 6, 2017 - decembrie 31, 2017
    8:00 am - 5:00 pm

În urma Conferinței Naționale Acces la Literatura Științifică, ediția a 5-a, Alexander Street și Enformation, vă oferă o perioadă de ACCES GRATUIT la colecțiile de mai jos.

Perioada de desfășurare: 06.11.2017 – 31.12.2017
Modalitate de acces:

Resurse și instituții beneficiare:

Academic Video Online Collection
Cea mai mare și mai complexă colecție de materiale video pe bază de abonament disponibilă pentru biblioteci. Cuprinde peste 48.000 titluri în format video ce acoperă subiecte esențiale, de la antropologie, afaceri, consiliere, istorie la muzică, film, știință și multe altele. Complexitatea conținutului face ca această resursă să fie utilă pentru toate tipurile de clienți, oferind bibliotecilor un bun randament pentru investiția lor.
Vezi instituțiile beneficiare

Music and Dance Online Collection
Cea mai mare, mai diversificată și mai complexă colecție de conținut muzical din lume. De la muzică clasică la rock alternativ și zydeco, de la balet la arii de operă și dans alternativ, colecția de muzică și dans de la Alexander Street se adresează studenților și profesorilor interesați în arta spectacolului. Platforma îți oferă posibilitatea de a căuta, analiza, învăța și – cel mai important lucru – de a te bucura de muzică și dans în toate formele lor de exprimare.
Vezi instituțiile beneficiare

Veterinary Education in Video
Colecția oferă studenților și profesorilor acces la o resursă enciclopedică de resurse în medicina veterinară. Cuprinde peste 500 de proceduri și tehnici si acoperă abilități clinice, descrieri ale afecțiunilor și clipuri instructive privind tehnicile de tratare ale animalelor. Dincolo de conținutul informațional, prezentărilor video ale diverselor tehnici medicale aduc un plus valoare, dovedindu-se deosebit de utile pentru studenți și profesori.
Vezi instituțiile beneficiare

Medical Collection
Dental Education in Video
Medical Imaging in Video
Nursing Assessment in Video
Nursing Assistant Education in Video
Nursing Education in Video: Second Edition
Rehabilitation Therapy in Video
Sports Medicine and Exercise Science in Video: Volumes I and II
Health and Society in Video
Colecțiiile de științe ale sănătății reunesc un număr impresionant de materiale video, cărți și documente ale specialiștilor în sănătate, profesorilor și cercetătorilor din numeroase specialități medicale – inclusiv stomatologie, asistență medicală, recuperare, medicină sportivă. Instrucțiunile în format video realizate de clinicieni și profesori recunoscuți reprezintă lecții și demonstrații detaliate ale abilităților și tehnicilor de care ai nevoie în practică.

Vezi instituțiile beneficiare

Dacă aceste produse sunt utile pentru dvs. votați resursele și solicitați departamentului sau bibliotecii instituției dvs. să ne contacteze pentru o ofertă de preț. Mai multe informații puteți găsi accesând fiecare produs.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.