O nouă perioadă de ACCES GRATUIT la SciFinder

Mai 23, 2017
Diana Butnariu
  • mai 22, 2017 - iunie 2, 2017
    8:00 am - 11:00 pm

Veștile bune continuă pentru tine, dacă ești unul dintre cercetătorii pasionați de chimie și științele conexe: SciFinder, împreună cu Enformation, îți oferă un nou trial!

Perioada de desfășurare: 22.05.2017 – 18.06.2017
Instituții beneficiare: vezi lista de institutii
Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional și #deacasă

Link de acces pentru universități și detalii login pentru institutele de cercetare: vezi detaliile pentru instituția la care ești afiliat.

Pentru mai multe informații referitoare la acces vă rugăm să consultați link-urile următoare training și întrebări

SciFinder® reprezintă o platformă de descoperire în cercetare care îți asigură accesul nelimitat la cele mai complexe și autorizate surse de referințe, substanțe și reacții din lume, din domeniul chimiei și disciplinelor aferente. Acum poți afla informații de specialitate și referințe despre brevete și reviste în orice moment, din orice loc, deoarece SciFinder îți pune la dispoziție opțiuni de căutare și descoperire flexibile, bazate pe criteriile și fluxul de lucru propriu ție, utilizator al platformei. În plus, cu SciFinder economisești timp datorită unei game de instrumente puternice de căutare, filtrare, analiză și planificare, care îți permite să găsești rapid cele mai relevante răspunsuri pentru întrebările tale în cercetare.

Prin ce se deosebește SciFinder®? Simplu: prin conținut – SciFinder este singurul instrument de cercetare cu acces la cele mai fiabile și mai mari colecții din lume de substanțe, reacții și referințe (atât din reviste, cât și din patente), compilate și actualizate zilnic de oamenii de știință CAS din întreaga lume!

Get substances – beneficiezi de resurse acreditate internațional privind substanțele, inclusiv structurile chimice, denumirile chimice, CAS Registry Numbers®, proprietăți și disponibilitatea comercială.
Get reactions – găsești informații de încredere și de ultimă oră despre reacțiile chimice, inclusiv scheme de reacții, proceduri experimentale, condiții, randamente, solvenți, catalizatori și disponibilitatea comercială a substanțelor.
Get references – obții datele de care aveți nevoie din colecția unică SciFinder, a celor mai actuale informații din lume privind chimia și științele conexe, așa cum apar în reviste, patente, dizertații și altele.

SciFinder îți aduce informații începând cu descoperirile timpurii, până la studiile clinice, împreună cu acoperirea CAplusSM și MEDLINE®. Iar acum, textul integral este doar la un click distanță!

Experții din industrie deja folosesc SciFinder ca singura lor sursă de conținut pentru a-și finaliza proiectele de cercetare, e timpul să o faci și tu!

Îți dorești ca instituția ta să se aboneze la SciFinder?
Votează resursa deoarece mai multe voturi înseamnă mai multe șanse de abonare!

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.