Webex Clarivate Analytics: Identificarea, utilizarea și analizarea conținutului Open Access: ce trebuie să știi

Apr 29, 2019
Adelina Andreescu
  • mai 16, 2019
    11:00 am - 11:45 am

Clarivate Analytics & Enformation vă invită la seminarul online cu tema: “Identificarea, utilizarea și analizarea conținutului Open Access: ce trebuie să știi”

Data: 16 mai 2019
Interval orar: 11:00 – 11:45
Speaker: Adriana Filip, Solutions Consultant Clarivate Analytics
Locație: Online

Acest curs va dura 45 de minute, este gratuit și se adresează tuturor utilizatorilor Web of Science (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc.).

Este ușor de identificat conținutul Open Access în Web of Science, dar știai că există cinci versiuni diferite de Open Access? Știi cum să ajungi la textul full-text Open Access .pdf cu un singur clic? Ești confortabil să analizezi impactul Open Access? Află răspunsul la toate aceste intrebări în timpul cursului!

După înregistrare veți primi un email de confirmare, iar datele de logare vor fi incluse într-un email separat care va fi trimis pe adresa cu care v-ați înregistrat. Vă rugăm să verificați și folder-ul “spam” și să ne contactați dacă nu primiți datele de logare în timp util. Un certificat de participare va fi eliberat tuturor participantilor și va putea fi descărcat la sfârșitul lunii din secțiunea Profil Instituțional.

Pentru mai multe detalii, contactați events@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.