Webinar Taylor & Francis: Sesiune demo platforma Taylor & Francis Online

Noi 18, 2020
Irina Office
  • noiembrie 25, 2020
    2:30 pm - 3:30 pm

Taylor & Francis Library, oferă acces online la peste 2,450 de reviste care conectează utilizatorii la activitatea de cercetare și inovare și îi ține la curent cu ultimele informații în diverse domenii de activitate! Accesul la publicațiile Taylor & Francis este dovedit a avea un impact enorm asupra comunităților academice care favorizează cercetarea, dezvoltarea și inovarea! Hai la sesiunea demo organizată de Taylor & Francis împreună cu Enformation!

Data: 25 noiembrie 2020
Interval orar: 14:30 – 15:30
Speaker: Gloria Borghetti, Account Executive for Eastern Europe
Locație: Online

În cadrul acestei sesiuni vei afla mai multe informații despre funcționalitățile platformei Taylor & Francis, despre conținutul pe care îl poți accesa pe perioada trial-ului și cum poți eficientiza căutările necesare în activitatea ta. Te încurajăm să adresezi întrebări reprezentantului editurii, Glori Borghetti, în cadrul sesiunii demo.

Acest eveniment este gratuit și se adresează atât studenților cât și profesorilor și cercetătorilor care beneficiază de acces gratuit la revistele Taylor & Francis în perioada 23 noiembrie 2020 – 30 decembrie 2020. Mai multe detalii referitoare la instituțiile beneficiare și modalitățile de acces găsiți aici!

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.