Ouriginal: o nouă voce în lupta împotriva plagiatului!

Sep 01, 2020
Adelina Andreescu

Expertiza, cunoștințele și potențialul inovator al acestor doi lideri în tehnologia educației s-au reunit pentru a aduce beneficii instituțiilor educaționale la nivel global.

Ouriginal, lansat oficial în 1 septembrie, a fost creat prin fuziunea principalelor două companii de soluții pentru combaterea plagiatului din Europa. Urkund și PlagScan combină expertiza și experiența dobândite de-a lungul a două decenii și soluții software de avangardă care sunt menite să permită educatorilor și altor utilizatori să evalueze autenticitatea și originalitatea oricărui text. Ouriginal oferă o structură și acoperire care îi permit să răspundă mai bine nevoilor tot mai mari din educație și cercetare la nivel global.

 
Digital sharing și lipsa de timp reprezintă o amenințare reală pentru integritatea academică
Apariția unei economii digitale interconectate și globale aduce provocări semnificative pentru competențele academice ale studenților. Miliardele de surse de conținut digital sunt disponibile în mod deschis și liber pentru a fi utilizate în documentare și cercetare. În plus, timpul limitat și disponibilitatea enormă de informații au făcut ca noțiuni cum sunt „ghostwriter” sau „essay mills” să facă parte din realitatea recunoscută în mediul academic.

Ouriginal economisește timp și permite educatorilor să se concentreze asupra studenților, nu asupra textului lor
Sistemele de management al învățării (LMS), sunt setul de instrumente și tabloul de bord al educatorului în mediul de predare actual. Odată ce învățarea la distanță devine noul „normal”, instituțiile se confruntă cu tot mai multe provocări în ceea ce privește dezvoltarea studenților, integritatea academică și calitatea experienței de învățare a elevilor. În acest context, integrările fără probleme între soluțiile tehnologice au devenit vitale pentru predare și învățare. Ouriginal înțelege această provocare și se integrează perfect în toate sistemele de management al învățării (LMS) majore și într-un număr tot mai mare de instrumente de e-learning.

Puteți citi comunicatul de presă oficial accesând acest link. Mai multe informații despre Ouriginal pot fi găsite la www.ouriginal.com.

Pentru mai multe informații, ne poți contacta la events@enformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.