Resursele lunii Aprilie oferite gratuit de Ovid

Apr 10, 2019
irinaoffice

În fiecare lună, Ovid selectează 2 baze de date și 2 reviste pentru care oferă acces gratuit.

Pentru a folosi resursele enumerate mai jos, te rugăm să completezi formularul accesând link-ul “Acces gratuit”. Astfel, vei primi pe email o confirmare cu datele de logare cu care vei putea utiliza gratuit resursa în cursul lunii Aprilie:

Social Policy & Practice
Această bază de date bibliografică îi ajută pe profesioniști, practicieni, cercetători și studenți să înțeleagă, să planifice și să evalueze politica socială actuală și viitoare.
Acces gratuit

Global Health
O bază de date bibliografică dedicată sănătății publice – conține peste 3 milioane de înregistrări științifice din peste 7.300 de reviste, rapoarte, cărți și conferințe.
Acces gratuit

Journal of the American Academy of Orthopaedic Surgeons (JAAOS)
Cuprinde articole ilustrate, peer review-uri axate pe diagnosticul și managementul clinic și articole de cercetare alese pentru calitatea și actualitatea lor.
Acces gratuit

PAIN
Revista oficială a International Association for the Study of Pain – publică o cercetare originală privind natura, mecanismele și tratamentul durerii.
Acces gratuit

Pentru informații suplimentare referitoare la produsele Ovid, te rugăm să ne contactezi la adresa de email sales@e-nformation.ro

 

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.