Oxford – partener E-nformation

Sep 22, 2016
Ovidiu Petroianu

Latest Events

Seminar “De la concept la publicarea finală“
Seminarul va fi disponibil astfel:

Cluj-Napoca, 29 Martie, Clubul Colegiului Academic din cadrul Universității Babeș-Bolyai
Vreau să particip!

Bucuresti,30 Martie, Școala Națională de Studii Politice și Administrative
Vreau să particip!

Speakeri:  Jana Shoveova, Regional Manager Oxford University Press, Global Academic Business
Marzena Giers-Fidler, Product Trainer Oxford University Press

Despre Oxford

Cu origini ce datează din 1478, Oxford University Press (OUP) este cea mai mare editura universitara din lume cu cea mai largă prezență globală. Programul global Academic Publishing acoperă întregul spectru de învățământ universitar și superior, inclusiv o gamă largă de cărți academice și de interes general, reviste și produse on-line.

Oxford crede în puterea cuvântului scris și învăţătura care stă în spatele acestuia. Tot ceea ce se publică privește în mod direct misiunea Oxford: de a sprijini obiectivele Universitatii Oxford de excelenta in cercetare, burse de studiu și educație.

Platforma Oxford Journals este o divizie a Oxford University Press, care este un departament al Universitatii Oxford. Publica 300 de reviste academice și de cercetare (din care 200 de reviste cu factor de impact ISI) care acoperă o gamă largă de domenii, două treimi dintre acestea fiind publicate în colaborare cu societăți științifice și alte organizații internaționale.

O parte integrantă a misiunii academice este de a publica reviste de specialitate de cea mai înaltă calitate, cu cel mai mare impact, prezentând cercetare inovatoare, care promovează progresele viitoare.

Oxford Scholarship Online este o vastă și dezvoltată bibliotecă care oferă acces rapid și ușor la peste 12,200 de cărți, 20 module de subiecte, 267 subdiscipline, peste 170,000 ilustrații, peste 300,000 ecuații, peste 95, 000 de capitole, peste 8,900 de autori, peste 2,000,000 pagini.

Oxford Reference Online Premium Collection combină resursele academice cu conținut autorizat și de referință din 25 de domenii de activitate. De asemenea, oferă funcționalitate excelentă, precum și o gamă largă de materiale suplimentare, cum ar fi hărți, ilustrații, grafice.

Oxford Handbooks Online: Scholarly Research Reviews este o colecție extraordinară a celor mai bune manuale din 14 domenii academice. Una dinte cele mai prestigioase și de succes colecție a editurii, seria conține articole aprofundate, de înalt nivel scrise de cei mai importanți oameni de știință din domeniile respective.

Continutul academic inclus pe platforma Oxford University Press este disponibil in Romania incepand cu anul 2007, fiind abonat atat prin programe multiinstitutionale pentru acces la resurse electronice de documentare, cat si individual, de catre institutiile de cercetare interesate.

Parteneri

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.