ProQuest oferă o reducere de 50% la titlurile de ebooks pe care le aveți deja în format tipărit.

Iun 07, 2016
Robert Nicolau

Ebook Central contine pe o singură platformă o selecție de titluri de carti academice, de referință — 790.000 titluri și 1.350 imprint-uri de la peste 650 de edituri. Sunt adăugate, în medie, în fiecare an 100.000 de titluri noi publicate de către editurile de top pentru a ajuta bibliotecile să își construiască colecții dinamice care să asigure nevoile comunității de cercetători.

Ebook Central vine în sprijinul utilizatorilor printr-o platforma cu un design intuitiv, centrata pe utilizator, ce face ca accesarea, evaluarea și găsirea titlurilor să fie mai ușoară și mai rapidă. În același timp crește gradul de implicare al utilizatorilor cu ajutorul funcțiilor care eficientizează timpul petrecut pe platformă, precum luarea de notițe, evidențierea și citarea instantanee. Prin intermediul unui web design receptiv care optimizează funcțiile intens utilizate cum ar fi căutarea, cercetarea și descărcarea, platforma poate fi utilizată și pe tablete sau alte dispozitive de tip smartphone.

OASIS™ (Sistemul de achiziție online și de selectare a informației) este sistemul online gratuit pentru căutarea, selectarea și comandarea de cărți în format tipărit și electronic pentru bibliotecile universitare.

Utilizatorii OASIS™ se bucură nu numai de acces la cea mai mare bază de date din industrie, dar beneficiază și de instrumente puternice de căutare care fac localizarea titlurilor rapidă și eficientă. Prin intermediul OASIS, utilizatorii au acces la primele 4 platforme de carte electronică din domeniu – EBL, MyiLibrary®, ebrary și EBSCO ebooks. Având centre de distribuție de carte în format tipărit în SUA și Marea Britanie și un parteneriat de tipărire cu INGRAM, asigură eficientizarea comenzilor.

Profită de oferta specială și institutia dvs. poate economisi bani!

Pentru a oferi cele mai bune resurse instituției dumneavoastra astfel încât aceasta să se încadreze în buget, ProQuest vă oferă o reducere de 50% la titlurile de ebooks pe care le aveți deja în format tipărit! Cu o listă în creștere, acum de peste 100 de edituri participante la promoție, titlurile achiziționate în cadrul acestei oferte, pot fi disponibile pe următoarele platforme: Ebook Central, ebrary, EBL, si MyiLibrary®. Click aici pentru mai multe informații. Oferta este disponibilă doar la nivel instituțional si poate fi acordată până la sfârșitul anului 2016!

Vă rugăm să ne contactați pentru o perioadă de acces gratuit și pentru mai multe informații cu privire la facilitătile oferite de ProQuest în dezvoltarea colecției dumneavoastre de ebooks, dar și pentru a obține mai multe oferte care să se încadreze în bugetul dumneavoastră.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.