IOP Publishing în România

Feb 06, 2017
Dorin Brindescu

IOP Publishing oferă acces pentru instituția la care ești afiliat la toate revistele disponibile pe platforma sa.
Portofoliul interdisciplinar al IOP Publishing include peste 70 de reviste ce conțin articole de cercetare esențiale pentru științele fizice și disciplinele conexe, în parteneriat cu cele mai recunoscute instituții din lume. Poți descărca și citi articole dintr-o întreagă gamă de subiecte: IOP Materials, IOP Biosciences, Astronomy, Astrophysics and Cosmology, Atomic and Molecular Physics, Optical Physics, Nuclear and Particle Physics,  Plasma Physics, Instrumentation and Measurement, Mathematical, Computational and Theoretical Physics, Applied Physics: Semiconductors and Superconductivity, Earth and Environment, Education.

Revistele IOP Publishing sunt disponibile accesând Profilul Instituțional din contul tău enformation.ro, pe bază de IP și #deacasa.


IOP Publishing și România

  • 241 autori de succes din România: În ultimii trei ani, cercetătorii români au împărtășit cu IOP progresele și realizările lor, publicându-le în revistele IOP Publishing.
  • 164 revizori dedicați din România: În ultimii trei ani, numeroși cercetători din România și-au folosit experiența și au alocat timp pentru a revizui lucrările trimise către IOP.
  • 151 membri din comunitatea IOP în România: Nu este vorba doar despre publicare. Mulți cercetători români sunt participanți activi pe pagina comunității IOP, de unde preiau știri și analize despre subiectele care îi interesează.
  • 2552 cititori: În medie, cercetătorii din România descarcă numeroase articole în fiecare lună (date din 2016).    

IOP Publishing: Noi reviste lansate în 2017

Convergent ScienceTM Physical Oncology (CSPO)
Flexible and Printed ElectronicsTM (FPE)
Nano FuturesTM
Quantum Science and TechnologyTM

Lectură gratuită în 2017: Physics World Discovery

Lansată în 2017, Physics World Discovery cuprinde o serie de articole accesibile, sub formă extinsă, care oferă cititorilor o prezentare de specialitate a celor mai actuale subiecte din fizică, de la disciplinele consacrate la cele emergente. Scrisă de cele mai renumite voci ale comunității științifice, colecția include o serie de domenii diverse de cercetare, care se află într-o continuă dezvoltare. În 2017, Physics World Discovery poate fi descărcată gratuit în format PDF, Kindle și EPUB3.

Citește gratuit Physics World Discovery:
http://iopscience.iop.org.am.e-nformation.ro/bookListInfo/physicsworld-discovery#collections.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.