Acces Gratuit la colecția de reviste CEEOL

Oct 22, 2019
Irina Office
  • octombrie 21, 2019 - noiembrie 17, 2019
    8:00 am - 5:00 pm

CEEOL și Enformation îți oferă ACCES GRATUIT la baza de date CEEOL pentru 4 săptămâni.

Perioada de desfășurare: 21.10.2019 – 17.11.2019
Instituțiile beneficiare: vezi lista de institutii selectate
Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional si #deacasa

Link de acces pe IPhttps://www.ceeol.com/

Central and Eastern European Online Library (CEEOL) este o bază de date recunoscută internațional, cu documente indexate integral din domeniul științelor umaniste și sociale ce provin din Europa Centrală și de Est. Colecțiile includ surse în limba maternă din și despre științele umaniste și științele sociale din Europa Centrală, de Est și de Sud-Est sub formă de articole de reviste academice, cărți electronice și literatură gri.

În lista domeniilor acoperite de CEEOL regăsiți: antropologie, cultură și societate, economie, studii de gen, istorie, studii iudaice, arte plastice, literatură, lingvistică, științe politice și științe sociale, filosofie, religie, drept

Actualizată zilnic, CEEOL, crește cu aproximativ 4.000 de articole de reviste noi în fiecare lună. Un număr semnificativ de jurnale incluse sunt indexate cu o colecție completă de arhivă. Dezvoltarea colecției de cărți electronice CEEOL a început în 2016, oferind în prezent un număr din ce în ce mai mare. Proiectul colecției de “Literatură Gri” CEEOL oferă cercetătorilor acces la peste 3.000 de articole ce sunt încadrate în acest segment.

Dacă ai întrebări suplimentare, nu ezita să ne contactezi la sales@e-nformation.ro

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.