Termeni de utilizare

Ultima actualizare: 2 mai 2018

 

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE CU ATENȚIE ÎNAINTE DE A FOLOSI ORICARE DIN SERVICIILE NOASTRE.

ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII (“TERMENII”) REPREZINTĂ UN CONTRACT LEGAL ÎNTRE “DUMNEAVOASTRĂ” ȘI SC E-NFORMATION SRL, având număr unic de identificare RO14159813, cu sediul în str. Vasile Lascăr nr. 179, București, sector 2 020548, România și/sau oricare din subsidiarele și afiliații acesteia (colectiv “E-NFORMATION”, “NOI”, “NOSTRU”).

 

ACEȘTI TERMENI EXPLICĂ CUM AVEȚI VOIE SĂ UTILIZAȚI PAGINILE WEB LOCALIZATE LA URL-URILE ENFORMATION.RO, PEACEMED.RO ȘI RESEARCHANDEDUCATION.RO, CA ȘI TOATE SITE-URILE ASOCIATE AFILIATE DE E-NFORMATION, SUBSIDIARELE ȘI COMPANIILE AFILIATE (COLECTIV, “SITE”). DACĂ NU SE SPECIFICĂ ALTFEL, TOATE REFERINȚELE LA “SITE” INCLUD, DE ASEMENEA, SERVICIILE, MATERIALELE, CONȚINUTUL, SERVICIILE DISPONIBILE PRIN ACEST SITE ȘI ORICE PROGRAM INFORMATIC PE CARE E-NFORMATION ÎL FURNIZEAZĂ PENTRU A FI DESCĂRCAT DE DVS. (TOATE ACESTE COLECTIV NUMITE “SERVICIUL“).

 

Folosind serviciile noastre, prin accesarea, descărcarea sau folosirea oricărora din Aplicațiile noastre mobile, produsele, Site-ul, sau Serviciul în orice fel; prin accesarea Serviciului prin Platforme ale Terțelor Părți, inclusiv rețele sociale; prin apăsarea butonului  “ACCEPT”, sau prin completarea procesului de înregistrare, DVS. CONFIRMAȚI CĂ AȚI CITIT, ÎNŢELES ȘI SUNTEȚI DE ACORD SĂ VĂ SUPUNEȚI ACESTOR TERMENI ȘI CONSIMȚIȚI COLECTAREA, FOLOSIREA ȘI STOCAREA INFORMAȚIILOR DVS. AȘA CUM SE PRECIZEAZĂ ÎN POLITICA PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA ȘI FIȘIERELE COOKIE A E-NFORMATION. (Toate cele de mai sus, colectiv “ACCEPTAREA DVS.”).

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD SĂ VĂ SUPUNEȚI ACESTOR TERMENI, SAU DACĂ ÎN ORICE MOMENT TERMENII NU MAI SUNT ACCEPTABILI PENTRU DVS., VĂ RUGĂM SĂ ÎNTRERUPEȚI IMEDIAT UTILIZAREA SERVICIULUI.

ACEȘTI TERMENI NECESITĂ ARBITRAJ OBLIGATORIU INDIVIDUAL PENTRU REZOLVAREA LITIGIILOR. DACĂ SUNTEȚI REZIDENT ROMÂN, VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI CĂ, ÎN ANUMITE CIRCUMSTANȚE, PUTEȚI ADUCE UN LITIGIU ÎN FAȚA AUTORITĂȚILOR SAU CURȚILOR JUDECĂTOREȘTI RELEVANTE DIN ROMÂNIA.

 

 

 • UTILIZARE GENERALĂ ȘI MODIFICĂRI

 

Serviciul este licențiat către dvs., nu este vândut.

E-nformation își rezervă dreptul de a refuza orice accesul oricărui utilizator la Serviciu fără notificare, indiferent de motiv, inclusiv dar fără a se limita la încălcarea Termenilor. Sunteți de acord că E-nformation poate suspenda sau întrerupe Serviciul (sau orice funcționalitate sau Aplicație Mobilă a acestuia) sau modifica conținutul Serviciului în orice moment, indiferent de motiv, cu sau fără notificarea, și fără răspundere.

DACĂ NU AVEȚI CEL PUȚIN 13 ANI, NU PUTEȚI FOLOSI TOATE SECȚIUNILE SERVICIULUI SAU NU PUTEȚI TRANSMITE NICIO INFORMAȚIE CĂTRE E-NFORMATION SAU SERVICIU. DACĂ AVEȚI CEL PUȚIN OPTSPREZECE (18) ANI, CONFIRMAȚI CĂ AȚI CITIT, ÎNȚELES ȘI SUNTEȚI DE ACORD SĂ VĂ SUPUNEȚI ACESTOR TERMENI. DACĂ SUNTEȚI UN PĂRINTE SAU TUTORE LEGAL AL UNUI MINOR CARE FOLOSEȘTE SERVICIUL, PRIN PREZENTA SUNTEȚI DE ACORD CĂ AȚI REVIZUIT ȘI CONSIMȚIT CU ACEȘTI TERMENI SĂ OBLIGE MINORUL LA ACEȘTI TERMENI ȘI SĂ DESPĂGUBIȚI PE DEPLIN ȘI SĂ EXONERAȚI DE ORICE RĂSPUNDERE E-NFORMATION DACĂ MINORUL ÎNCALCĂ ORICARE DIN ACEȘTI TERMENI. DACĂ SUNTEȚI UN MINOR, SUNTEȚI CONȘTIENT CĂ AVEȚI NEVOIE DE PERMISIUNEA TUTORELUI DVS. LEGAL PENTRU A UTILIZA SERVICIUL.

Dacă sunteţi un părinte sau tutore legal al unui minor, prin prezenta sunteți de acord ca minorul să se supună acestor termeni și să despăgubiți pe deplin și să exonerați de orice răspundere E-nformation dacă minorul încalcă oricare din acești Termeni. E-nformation poate modifica, actualiza sau adăuga sau elimina oricare din acești Termeni, în orice moment, publicând Termenii actualizați ai Serviciului și informându-vă fie printr-un banner în cadrul Serviciului sau, în funcție de statusul contului dvs., prin email, la unica discreție a E-nformation. Acești Termeni vor intra în vigoare în termen de 3 zile de la publicare.

Folosind Serviciul după ce E-nformation a actualizat Termenii, sunteți de acord că toți Termenii actualizați; dacă nu sunteți de acord cu vreunul din Termenii actualizați, trebuie să opriți utilizarea  Serviciului. De asemenea, rețineți că acești Termeni pot fi înlocuiți de notificări sau termeni legali special concepuți localizați în anumite funcționalități ale Serviciului. Aceste notificări sau termeni legali special concepuți sunt incluși în acești Termeni și înlocuiesc prevederile acelor Termeni care sunt desemnați ca fiind înlocuiți.

Înțelegeți și sunteți de acord că Serviciul (și orice Aplicații Mobile) evoluează. Astfel, E-nformation vă poate cere să descărcați și să instalați versiuni noi ale Serviciului, în orice moment, fără notificare sau răspundere pentru dvs. De asemenea, înțelegeți și sunteți de acord că orice astfel de modificări sau actualizări la Aplicațiile Mobile ar putea modifica specificațiile de sistem necesare pentru a utiliza Aplicația Mobilă și, în astfel de cazuri, dvs. și nu E-nformation sunteți responsabil pentru achiziționarea oricăror programe software și/sau hardware necesare pentru a accesa și utiliza Aplicația Mobilă. Confirmați că atunci când este disponibilă o versiune nouă, versiunile anterioare ale Aplicației Mobile pot să nu mai fie disponibile sau să nu mai fie întreținute de E-nformation.

 

 

 • CONFIDENȚIALITATE

 

Orice informație furnizată de dvs. și folosită de Serviciul nostru face obiectul Politicii privind confidențialitatea și fișierele cookie.

 

 1. UTILIZAREA SERVICIULUI

(a) Vizitatori și oaspeți. Dacă sunteți un vizitator, dvs. veți putea să vizualizați și să utilizați anumite funcționalități ale Serviciului care sunt disponibile fără înregistrare. Nu este nevoie să vă înregistrați la E-nformațion doar pentru a vizita și a vizualiza Site-ul, informațiile publice despre Serviciu sau pentru a descărca anumite materiale disponibile sau Aplicațiile Mobile.

(b) Înregistrarea contului. Pentru a accesa anumite funcționalități ale Serviciului s-ar putea să vi se ceară să deveniți un Utilizator Înregistrat. În scopul acestor Termeni, un “Utilizator Înregistrat” este un utilizator al Serviciului (“Utilizator” sau “utilizator”) care are un cont înregistrat la noi (“Contul”).

(c) Date de înregistrare. Înregistrându-vă la Serviciu sunteți de acord (i) să furnizați informații adevărate, exacte, actuale și complete despre dvs. așa cum se solicită în formularul de înregistrare (“Date de înregistrare”); și (ii) să mențineți și să actualizați imediat Datele de Înregistrare pentru a le menține adevărate, exacte, actuale și complete. Dvs. sunteți responsabil pentru toate activitățile care apar în cadrul Contului dvs. Nu puteți divulga Contul și parola dvs. nimănui și sunteți de acord (A) să notificați E-nformation imediat cu privire la orice utilizare neautorizată a parolei dvs. sau orice încălcare a securității; și (B) să vă deconectați din Contul dvs. la sfârșitul fiecărei sesiuni. Dacă furnizați orice informație care nu este adevărată, exactă, actuală sau completă, sau E-nformation are motive întemeiate să suspecteze că o astfel de informație nu este adevărată, exactă, actuală sau completă, E-nformation are dreptul de a suspenda sau închide Contul dvs. și de a refuza orice utilizare actuală sau viitoare a Serviciului (sau orice parte a acestuia). E-nformation își rezervă dreptul de a elimina sau de a recupera orice nume de utilizator, în orice moment și indiferent de motiv, inclusiv dar fără a se limita la pretențiilor unei terțe părți că un nume de utilizator încalcă drepturile terței părți.

(d) Acces la rețea. Atunci când accesați Serviciul printr-o rețea mobilă, se vor aplica tarifele și taxele de date, mesaje, etc. ale  furnizorului dvs. de rețea sau roaming. Descărcarea, instalarea sau utilizarea anumitor servicii poate fi interzisă sau restricționată de furnizorul dvs. de rețea și e posibil ca nu toate funcționalitățile Serviciului să funcționeze cu furnizorul dvs. de rețea sau dispozitivul dvs.

 

 1. REGULI DE CONDUITĂ

Folosind Serviciul E-nformation sunteți de acord să NU (sau să nu cereți unui alt utillizator să facă acest lucru):

 • creați un Cont dacă aveți mai puțin de 13 ani;
 • acționați sau să nu permiteți un comportament care încalcă regulile Platformelor Terțelor Părți, cu condiția ca accesul la aceste platforme să fie efectuat prin intermediul Serviciului;
 • creați un Cont folosind o identitate sau informații false sau în numele altcuiva, în afară de dvs.;
 • dețineți un Cont sau să nu utilizați Serviciul dacă vi s-a interzis anterior să folosiți Serviciile E-nformation;
 • utilizați Contul dvs., Site-ul sau Serviciul pentru a promova, solicita sau transmite orice reclame comerciale, inclusiv scrisori în lanț, email-uri de tip junk sau mesaje repetitive (spim și spam) către nicio persoană;
 • utilizați Contul dvs. sau Serviciul pentru a vă angaja într-o conduită ilegală;
 • accesați contului unui alt utilizator fără permisiune;
 • utilizați Site-ul sau Serviciul într-o manieră care încalcă orice lege sau reglementare aplicabilă sau care este interzisă de acești Termeni;
 • colectați sau să nu preluați nicio informație despre alți utilizatori;
 • publicați, solicitați sau să nu vă conectați la materiale sexuale explicite, amenințătoare,  jenante, pline de ură, rasiale, insultătoare din motive etnice sau religioase, instigatoare, înșelătoare, dureroase, defăimătoare, calomnioase sau altfel nepotrivite sau ofensatoare pentru conduită;
 • discutați, promovați sau descrieți nicio formă de sexualitate, abuz, exploatatoare a copiilor sau subiecte similare care pot dăuna sau atenta la securitatea copilului sau minorului;
 • utilizați funcționalitățile Site-ului sau Serviciului în alte scopuri decât cele propuse;
 • interferați cu sau să nu dezactivați nicio funcționalitate privind securitatea Site-ului sau Serviciului, sau orice parte a acestuia, inclusiv orice Serviciu disponibil pe sau prin orice Platformă a unei Terțe Părți;
 • descifrați, decompilați, dezasamblați, rescrieți programele sursă sau să nu încercați în alt fel să extrageți vreun cod sau idei sau algoritmi ai vreunei părți a Serviciului, inclusiv orice Serviciu disponibil prin Platformele Terțelor Părți;
 • angajați în nicio altă conduită interzisă;

 

Orice utilizare a Serviciului care încalcă aceste limitări este stric interzisă, poate duce la revocarea imediată a licenței dvs. și vă poate pune în situația de a fi răspunzător pentru încălcarea legii. E-nformation își rezervă dreptul de a determina ce conduită este considerată a încălca regulile de utilizare sau de a nu se încadra în scopul sau spiritul acestor Termeni de utilizare sau a Serviciului. În cazul unei încălcări a oricăror prevederi de mai sus, E-nformation va decide la unica sa discreție ce acțiuni, dacă există, va întreprinde, inclusiv închiderea Contului dvs., interzicerea utilizării Serviciului și/sau informarea autorităților relevante.

 

 1. PLATA TARIFELOR

Sunteți de acord să plătiți toate tarifele și taxele aplicabile imputate dvs. sau oricărei persoane care folosește Contul înregistrat de dvs. E-nformation poate revizui prețul pentru bunurile și serviciile oferite prin Serviciu în orice moment. De asemenea, E-nformation poate furniza legături la alte site-uri sau servicii ale terțelor părți, dintre care unele pot solicita tarife separate, care nu sunt incluse în niciun tarif pe care îl plătiți către E-nformation. Orice costuri sau obligații separate pe care le suportați în tranzacțiile cu terțe părți sunt responsabilitatea dvs. Tarifele nu pot fi returnate.

 

 1. TERMEN ȘI TERMINARE

(a) Termen. Termenii încep în data în care îi Acceptați (așa cum este descris în preambulul de mai sus) și rămân în vigoare atât timp cât utilizați Serviciul, decât dacă acesta nu este terminat mai devreme, în conformitate cu Termenii.

(b) Terminare. Dacă doriți să terminați Serviciul, puteți face acest lucru (a) notificând E-nformation în orice moment; și/sau (b) închizându-vă Contul. Ne rezervăm dreptul de a închide sau suspenda Contul sau accesul dvs. la oricare sau la toate Serviciile în orice moment și indiferent de motiv. Rămâne la latitudinea noastră de a închide Contul dvs. din motive pe care noi le considerăm că încalcă acești Termeni. În cazul în care închidem sau suspendăm Contul dvs., nu veți mai avea acces la acesta sau la alte funcționalități asociate cu acesta. Așa cum se precizează mai sus, nu veți avea dreptul de restituirea tarifelor pentru Serviciul achiziționat sau dezvoltat în timpul utilizării Serviciului.

(c) Efectul terminării. Terminarea oricărei funcționalități a Serviciului include eliminarea accesului la acea funcționalitate. Terminarea Serviciului include ștergerea parolei dvs. și a tuturor informațiilor, fișierelor aferente și a Consimțământului asociat cu Contul dvs. (sau orice parte a acestuia), inclusiv Conținutul dvs. E-nformation nu va avea nicio răspundere față de dvs. pentru suspendare sau terminare, inclusiv pentru ștergerea Conținutului dvs. Toate prevederile termenilor care, prin natura lor, trebuie să își păstreze valabilitatea, își vor păstra valabilitatea după terminarea Serviciului, inclusiv dar fără a se limita la prevederi privind proprietatea, renunțarea la garanție și limitarea răspunderii.

 

 1. DISPUTE ÎNTRE UTILIZATORI

Dvs. sunteți singurul responsabil pentru propriile interacțiuni cu alți utilizatori ai Serviciului. E-nformation poate, în orice moment, să intervină în disputele dintre dvs. și alți utilizatori, dar nu are nicio obligație de a face acest lucru. E-nformation nu va fi responsabil pentru ceea ce rezultă din aceste dispute, inclusiv, dar fără a se limita la pretenții și daune de orice fel. Dacă aveți o dispută cu unul sau mai mulți utilizatori, EXONERAȚI E-NFORMATION (și funcționarii, directorii, agenții, subsidiarele, societățile în participațiune și angajații) DE ORICE PRETENȚII, CERERI ȘI DAUNE (directe și conexe) de orice fel și natură, cunoscute și necunoscute, care decurg din sau în legătură cu astfel de dispute.

 

 1. RENUNȚAREA LA GARANȚII

SERVICIUL ESTE FURNIZAT “AȘA CUM ESTE” ȘI  “AȘA CUM ESTE DISPONIBIL” ȘI NU DECLARĂM, NU PROMITEM SAU NU GARANTĂM CĂ SERVICIUL VA FI NEÎNTRERUPT, FĂRĂ ERORI, FĂRĂ VIRUȘI SAU CĂ DEFECTELE VOR FI CORECTATE. Sunteți de acord că accesul și utilizarea dvs. a Serviciului se fac pe propriul dvs. risc. ÎN MĂSURA ÎN CARE ESTE PERMIS DE LEGE, E-NFORMATION, FUNCȚIONARII, DIRECTORII, ANGAJAȚII ȘI AGENȚII RENUNȚĂ LA TOATE GARANȚIILE, EXPLICE SAU IMPLICITE, ÎN LEGĂTURĂ CU SERVICIUL ȘI UTILIZAREA DVS. A  ACESTUIA, INCLUSIV GARANȚIILE IMPLICITE ALE TITLULUI, VANDABILITATEA, ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP, NEÎNCĂLCAREA, EXACTITATEA, AUTORITATEA, INTEGRALITATEA, UTILIZAREA ȘI OPORTUNITATEA. E-nformation nu emite nicio garanție sau declarație privind exactitatea sau integralitatea conținutului Serviciului sau conținutului oricărui site conectat la Serviciu și, în limita permisă de legea aplicabilă, nu își asumă nicio răspundere sau responsabilitate pentru oricare din următoarele:

 • erori, greșeli sau inexactități ale conținutului;
 • vătămări personale sau daune materiale, de orice natură, rezultate din accesul și utilizarea dvs. a Serviciului sau Site-ului;
 • orice acces sau utilizare neautorizată a serverelor noastre securizate și/sau orice și toate informațiile și/sau informațiile financiare stocate în acestea;
 • orice întrerupere sau încetare a transmisiei către sau de la Serviciu;
 • orice bug-uri, viruși, cai troieni sau similar care pot fi transmiși către sau prin Serviciu sau Site de orice terță parte;
 • orice erori sau omisiuni ale conținutului sau pentru orice pierdere sau daună de orice fel suferită ca rezultat al utilizării oricărui conținut publicat, trimis prin email, transmis sau pus altfel la dispoziție prin Serviciu și/sau Site.

 

 1. LIMITAREA RĂSPUNDERII

RĂSPUNDEREA CUMULATIVĂ COLECTIVĂ A E-NFORMATION FAȚĂ DE DVS. CE DECURGE DIN SAU ÎN LEGĂTURĂ CU ACEȘTI TERMENI ȘI SERVICIUL , INDIFERENT DE CAUZĂ, INDIFERENT DE FORMA ACȚIUNII, VA FI ÎNTOTDEAUNA LIMITATĂ LA SUMA TOTALĂ PE CARE AȚI PLĂTIT-O CĂTRE E-NFORMATION ÎN PERIOADA DE DOISPREZECE (12) LUNI ANTERIOARĂ DATEI RECLAMAȚIEI CARE A CONDUS LA RĂSPUNDERE.

E-NFORMATION NU VA FI RĂSPUNZĂTOARE SUB NICIO FORMĂ FAȚĂ DE DVS. SAU ORICE TERȚĂ PERSOANĂ PENTRU VREO DAUNĂ INDIRECTĂ, ACCIDENTALĂ, SPECIALĂ, PUNITIVĂ SAU CONEXĂ DE ORICE FEL, INCLUSIV ORICE PROFITURI PIERDUTE SAU DATE PIERDUTE, CE REZULTĂ DIN UTILIZAREA DVS. A SERVICIULUI SAU A ALTOR MATERIALE, ACCESATE PRIN SAU DESCĂRCATE DIN SERVICIUL NOSTRU, PE BAZĂ DE GARANȚIE, CONTRACT, DELICTUAL SAU ORICE ALTĂ TEORIE JURIDICĂ, SAU INDIFERENT DACĂ E-NFORMATION A FOST SAU NU AVERTIZATĂ PRIVIND POSIBILITATEA ACESTOR DAUNE.

Limitarea de mai sus a răspunderii se va aplica în măsura în care este permisă de lege în jurisdicția aplicabilă. Confirmați în mod explicit că E-nformation nu va fi răspunzătoare pentru conduita defăimătoare, jignitoare sau ilegală a oricărei terțe părți și că riscul de vătămare sau daune din cele de mai sus vă revine în întregime dvs.

RENUNȚAREA ȘI LIMITĂRILE DE MAI SUS PRIVIND RĂSPUNDEREA NU VĂ AFECTEAZĂ DREPTURILE ÎN CALITATE DE CONSUMATOR SAU NU URMĂRESC SĂ LIMITEZE RĂSPUNDEREA CARE NU POATE FI EXCLUSĂ ÎN BAZA LEGII ROMÂNEȘTI APLICABILE.

 

 1. DESPĂGUBIRE

Sunteți de acord să despăgubiți și să exonerați de răspundere E-nformation, acționarii, subsidiarele, afiliații, funcționarii, angajații, agenții, partenerii și licențiatorii (colectiv “Părțile E-nformation”) împotriva oricăror pierderi, costuri, răspunderi și cheltuieli (inclusiv tarifele rezonabile ale avocaților) referitoare la sau care decurg din: (a) Conținutul dvs.; (b) utilizarea dvs., sau incapacitatea de a folosi Serviciul; (c) încălcarea de către dvs. a Serviciului; (d) încălcarea de către dvs. a oricăror drepturi ale altor părți, inclusiv orice Utilizator; sau (e) încălcarea de către dvs. a oricăror legi, reguli sau regulamente aplicabile. E-nformation își rezervă dreptul, pe cheltuială proprie, de a-și asuma apărarea și controlul exclusiv a oricăror situații care, în alt mod, fac obiectul despăgubirii de către dvs., caz în care dvs. veți coopera deplin cu E-nformation pentru susținerea oricărei apărări disponibile. Sunteți de acord că prevederile din această secțiune își vor păstra valabilitatea oricărei terminări a Contului dvs., a Termenilor sau accesului dvs. la Serviciu.

 

 1. DEȚINEREA PROPRIETĂȚII INTELECTUALE ȘI LICENȚĂ

Dvs. confirmați că toate drepturile de proprietate intelectuală la Serviciul nostru și tehnologia aferentă și toate informațiile și conținutul disponibil pe sau prin Serviciu (exclusiv Conținutul Utilizatorului) sunt deținute de noi și/sau furnizorii noștri.

Serviciul este protejat de legile dreptului de autor în întreaga lume. Sub rezerva conformității dvs. cu acești Termeni și a oricăror altor politici E-nformation relevante, E-nformation vă acordă o licență limitată, non-exclusive, netransferabilă, ce nu poate fi sublicențiată, revocabilă (ce face obiectul limitărilor prevăzute în acest document) pentru a descărca, instala, accesa, vizualiza și/sau utiliza Serviciul (inclusiv o copie a Aplicației Mobile pe un dispozitiv mobil pe care îl dețineți sau îl controlați) numai pentru uzul dvs. personal, necomercial. Nu este autorizată altă utilizare a Serviciului. Ținând seama de această autorizare, sunteți de acord să orice copie a funcționalităților Serviciului sau componentelor acestuia pe care o faceți va păstra toate drepturile de autor și alte notificări proprietare în aceeași formă și manieră ca originalul.

Nu aveți dreptul să utilizați, descărcați, încărcați, imprimați, afișați, efectuați, reproduceți, publicați, licențiați, postați, transmiteți, modificați, creați lucrări derivate, dezinstalați, dezasamblați, decompilați, adaptați, distribuiți, transferați sau exploatați în alt fel Serviciul sau funcționalitățile sau componentele sale, în întregime sau parțial, fără autorizația noastră scrisă prealabilă. În plus, cu privire la orice Aplicație Mobilă accesată prin sau descărcată din App Store (o “Aplicație provenită din App Store”), veți folosi numai Aplicația provenită din App Store (i) pe un produs marca Apple care rulează iOS (sistemul de operare proprietar Apple) și (ii) așa cum este permis de “Regulile de utilizare” prevăzute în Termenii Serviciului Apple App Store. Nu puteți vinde, copia, schimba, transfera, cesiona sau distribui în alt fel orice copiați de pe Aplicația Mobilă, decât dacă aveți permisiunea explicită a E-nformation.

Noi și furnizorii noștri ne rezervăm toate drepturile neacordate în acești Termeni. Nu există licențe implicite.

Toate mărcile comerciale, logo-urile și mărcile de servicii afișate în Serviciu (“Mărcile”) sunt proprietatea noastră sau proprietatea terțelor părți. Dvs. nu aveți permisiunea de a folosi aceste Mărci fără consimțământul scris în prealabil sau consimțământul acestor terțe părți care pot deține Mărcile.

 

 1. TERMENI SUPLIMENTARI PRIVIND APLICAȚIILE MOBILE

(a) App Stores. Confirmați și sunteți de acord că disponibilitatea Aplicației și a Serviciului depinde de terța parte de la care primiți licența Aplicației, de ex. Apple App Store sau Google Play (“App Store”). Confirmați că Termenii sunt între dvs. și E-nformation și nu cu App Store. E-nformation, nu App Store, este unica responsabilă pentru Serviciu, inclusiv Aplicația, conținutul acestuia, întreținerea, serviciile de suport și garanție a acestora și pentru gestionarea oricăror reclamații privind acesta (ex. răspunderea pentru produs, conformare legală sau încălcarea proprietății intelectuale). Pentru a folosi Aplicația, trebuie să aveți acces la o rețea wireless și sunteți de acord să plătiți toate tarifele asociate cu acest acces.

De asemenea, sunteți de acord să plătiți toate tarifele (dacă există) aplicate de App Store în legătură cu Serviciul, inclusiv Aplicația. De asemenea, sunteți de acord să vă conformați cu, și licența dvs. de a folosi Aplicația este condiționată de conformarea dvs. cu toți termenii aplicabili ai terței părți (de ex. termenii și politicile App Store) atunci când folosiți Serviciul, inclusiv Aplicația. Sunteți de acord că App Store (și subsidiarele sale) sunt beneficiari terți ai Termenilor și vor avea dreptul de a-i pune în aplicare.

(b)Termeni suplimentari de licență pentru utilizarea Serviciului în legătură cu Apple App Store.

Următoarele prevederi se aplică oricărei Aplicații provenită din App Store accesată prin sau descărcată din Apple App Store:

 • Confirmați și sunteți de acord că (i) Termenii sunt prevăzuți numai între dvs. și E-nformation, și nu Apple, și (ii) E-nformation, nu Apple, este singurul responsabil pentru Aplicația provenită din App Store și conținutul acesteia. Utilizarea de către dvs. a Aplicației provenite din App Store trebuie să se conformeze cu Termenii Serviciului App Store.
 • Confirmați că Apple nu are nicio obligație de a furniza servicii de întreținere și suport cu privire la Aplicația provenită din App Store.
 • În cazul unei neconformări a Aplicației provenite din App Store cu orice garanție aplicabilă, puteți notifica Apple și Apple va restitui prețul de achiziție pentru Aplicația provenită din App Store și, în măsura în care este permis prin legea aplicabilă, Apple nu va avea nicio altă obligație de garanție cu privire la Aplicația provenită din App Store. La fel ca între E-nformation și Apple, orice alte pretenții, pierderi, răspunderi, daune, costuri sau cheltuieli atribuibile oricărei neconformități cu orice garanție vor constitui responsabilitatea unică a E-nformation.
 • Dvs. și E-nformation confirmați că, la fel ca între E-nformation și Apple, Apple nu este responsabil pentru gestionarea pretențiilor pe care le aveți sau a oricăror pretenții ale unei terțe părți cu privire la Aplicația provenită din App Store sau posesia și utilizarea dvs. a Aplicației provenite din App Store, inclusiv, dar fără a se limita la: (i) pretenții privind răspunderea produsului; (ii) orice pretenție că Aplicația provenită din App Store nu se conformează cu orice cerință legală sau reglementară aplicabilă; și (iii) pretențiile care decurg în baza legii privind protecția consumatorului sau o legislație similară.
 • Dvs. și E-nformation confimați că, în cazul în care orice terță parte pretinde că Aplicația provenită din App Store sau posesia și utilizarea dvs. a Aplicației provenite din App Store încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale acelei terțe părți, le fel ca între E-nformation și Apple, E-nformation și nu Apple va fi singurul responsabil pentru investigarea, apărarea, soluționarea și lichidarea unei astfel de pretenții de încălcare a proprietății intelectuale, în măsura cerută de acești Termeni.
 • Dvs. și E-nformation confirmați și sunteți de acord că Apple și subsidiarele Apple sunt beneficiari terți ai Termenilor așa cum se precizează în licența dvs. pentru Aplicația provenită din App Store și că, după acceptarea de către dvs. a termenilor și condițiilor Termenilor, Apple va avea dreptul (și se va considera că a acceptat dreptul) de a pune în aplicare Termenii așa cum este precizat în licența dvs. pentru Aplicația provenită din App Store împotriva dvs. ca beneficiar terț al acesteia.
 • Fără a limita alți termeni ai Termenilor, trebuie să vă conformați cu toți termenii contractulali aplicabili ai terței părți atunci când folosiți Aplicația provenită din App Store.

(c)Termeni suplimentari de licență pentru utilizarea Serviciului în legătură cu Android App Store. Următorii termeni și condiții suplimentare se aplică cu privire la orice Aplicație Mobilă pe care E-nformation o furnizează, concepută pentru a fi utilizată pe un dispozitiv mobil cu sistem de operare Android (“Aplicația Android”):

 • Confirmați că acești Termeni sunt numai între dvs. și E-nformation și nu cu Google, Inc. (“Google”).
 • Utilizarea de către dvs. a Aplicației Android a E-nformation trebuie să se conformeze cu Termenii Serviciului Android Market valabili în acel moment.
 • Google este doar un furnizor al Android Market, de unde obțineți Aplicația Android. E-nformation și nu Google este singurul responsabil pentru Aplicația Android a E-nformation și Serviciile și Conținutul disponibil în aceasta. Google nu are nicio obligație sau răspundere față de dvs. cu privire la Aplicația Android a E-nformation sau acești Termeni.
 • Dvs. confirmați și sunteți de acord că Google este un beneficiar terț al Termenilor, așa cum se referă aceștia la Aplicația Android a E-nformation.

 

 1. LEGEA APLICABILĂ ȘI ACORDUL DE ARBITRAJ

Acești Termeni și orice acțiune în legătură cu acești Termeni va fi guvernată și interpretată în bază legilor din România. Rețineți că, în anumite circumstanțe, puteți invoca protecția care este acordată dvs. de legile din România xxxxxx

 

 1. PLÂNGERILE CONSUMATORULUI

Puteți raporta orice plângeri la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, http://www.anpc.gov.ro/

 

 1. GENERALITĂȚI

Acești Termeni, împreună cu Politica privind confidențialitatea  constituie întregul acord dintre dvs. și E-nformation privind utilizarea de către dvs. a Serviciului (Site, Serviciu, Aplicații Mobile și tot conținutul aferent) și prevalează și înlocuiește orice acord scris sau oral anterior privind cele de mai sus. Incapacitatea noastră de a exercita sau pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va constitui o renunțare la acel drept sau prevedere. Dacă oricare din prevederile acestor Termeni devine nelegal, nul sau neaplicabil din orice motiv, atunci prevederea va fi separată de Termeni și nu va afecta validitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi. Nici drepturile și nici obligațiile care decurg din acești Termeni nu sunt cesionabile către dvs. și orice astfel de potențială cesionare sau transfer va fi nul și fără efect. Noi putem cesiona acești Termeni fără restricție. Dvs. nu puteți utiliza, exporta, importa sau transfera Serviciul decât așa cum este autorizat de legile din România. Nu veți utiliza Serviciul în niciun scop interzis de legea românească, inclusiv dezvoltarea, proiectarea, fabricarea sau producția de rachete, arme nucleare, chimice sau biologice. Confirmați și sunteți de acord că produsele, serviciile sau tehnologia furnizată de E-nformation fac obiectul legilor și reglementărilor de control din România și Uniunea Europeană.

 

 1. INFORMAȚII DE CONTACT

Dacă aveți orice întrebări despre acești Termeni, vă rugăm să ne contactați la office@e-nformation.ro. Vom depune toate eforturile pentru a răspunde întrebărilor dvs.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.