Acces gratuit la Emerald Management eJournals Collection, martie – aprilie 2023

Mar 02, 2023
Adelina Andreescu
  • martie 1, 2023 - martie 31, 2023
    8:00 am - 5:00 pm

Enformation, împreună cu Emerald, vă oferă o perioadă de ACCES GRATUIT la revistele din colecția Emerald Management eJournals.

Perioada de desfășurare: 07.02.2023 – 15.04.2023
Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional (link access) și #deacasa (din Profil Instituțional)
Lista instituțiilor beneficiareEmerald trial mar 2023 lista institutiilor

Platforma online Emerald Insights oferă acces cu text integral la reviste străine științifice de cercetare în format online. Scopul editurii EMERALD (una din cele mai importante edituri de literatură economică din lume) este să reducă distanța dintre cercetarea academică și practică de zi cu zi în domeniul economic. Pe lângă subiectele din diversele specializări din domeniul economic: management, marketing, finanțe-bănci, resurse umane, afaceri etc; sunt abordate subiecte importante în activitatea de cercetare și educație: Management educațional, Management de bibliotecă, Managementul cercetării și inovației.

Emerald Management eJournals (EMAN) este una din cele mai mari și importante colecții de reviste peer-review de management din lume și propune o nouă abordare a utilizării resurselor electronice pentru documentare. Astfel pe lângă colecția de jurnale sunt oferite o serie de extra resurse personalizate pentru: bibliotecari, decani, profesori, cercetători, studenți, etc.

Colecția conține titluri din următoarele subiecte de management: Contabilitate, Finanțe și economie, Afaceri, Management și strategie, Resurse umane, Studii de învățare și organizare, Marketing, Managementul informației și tehnologiei, Operațiuni, Logistică și calitate, Politici publice și Managementul mediului, Managementul proprietății și mediu construit, Managementul turismului și ospitalității.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.