Află ce este cercetarea bazată pe comunitate cu De Gruyter

Ian 19, 2019
Adelina Andreescu

Te invităm să descoperi un subdomeniu emergent al lingvisticii și antropologiei: cercetarea bazată pe comunitate, cu De Gruyter și Insights from Practices in Community-Based Research. Până pe 31 ianuarie poți accesa titlul gratuit!

 

Numeroase studii arată că în ultimii ani interesul pentru cercetarea bazată pe comunitate, din cadrul lingvisticii și antropologiei, a crescut considerabil, iar acest sector devine tot mai vizibil și influent. Volumul Insights from Practices in Community-Based Research corelează perspective atât ale cadrelor academice, cât și ale membrilor comunității de cercetători, precum și ale celor care fac parte din amândouă cercurile. Astfel, poți regăsi definită cercetarea bazată pe comunitate, pe de-o parte, ca instrument de lucru, iar pe de altă parte, ca opțiune de orientare științifică.

De Gruyter îți pune la dispoziție 17 capitole, fiecare constând în expunerea unui studiu de caz. Toate informațiile redate în Insights from Practices in Community-Based Research vizează lucrări din Americi, Australia, India, Europa sau Africa. În primele 5 capitole ale volumului apar incluse discuții despre problemele complexe și aspectele teoretice, prezentate simultan cu explorarea cercetării bazate pe comunitate ca un subdomeniu aflat în extindere în cadrul lingvisticii.

Astfel, Insights from Practices in Community-Based Research de la De Gruyter îți propune, în cadrul literaturii de specialitate, să înțelegi mai bine cum este teoretizată și practicată cercetarea bazată pe comunitate în diferite medii, comunități și culturi. Pentru a cunoaște detalii concrete despre acest subiect, accesează gratuit până la finalul lunii!

Lectură inspirată!

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.