Emerald – acces deschis la colecțiile de cărți electronice

Noi 16, 2021
Adelina Andreescu

Consorțiul ANELIS Plus și Emerald Publishing au semnat un acord care oferă membrilor consorțiului acces la 1.321 de cărți electronice Emerald publicate între 2016 și 2020. De peste 50 de ani, promovarea celor mai recente progrese și a gândirii critice a fost în centrul acțiunilor Emerald. Misiunea de bază a editurii este de a furniza resursele relevante, astfel încât, încetul cu încetul, cei din mediul academic sau din mediul practic să poată lucra împreună pentru a face o schimbare pozitivă în lumea reală.

 
Emerald publică peste 300 de reviste, peste 3.000 de cărți și peste 1.500 de studii de caz și oferă o gamă largă de servicii de publicare pentru a ajuta autorii să-și spună povestea într-un mod semnificativ și în timp util, oferind instrumente și servicii inovatoare pentru a construi încredere și abilități în cercetări de impact.

Cărțile electronice Emerald abordează unele dintre cele mai presante subiecte care au impact asupra lumii de astăzi, oferind o platformă de cercetare inovatoare și interdisciplinară într-o gamă largă de subiecte. Acestea abordează probleme semnificative, cu aplicații în viața reală.

Portofoliile la care membrii consorțiului ANELIS au acces includ afaceri, management, economie și științe sociale.
Portofoliul Business Management & Economics include domeniile contabilitate, finanțe și economie, afaceri, management și strategie, marketing, resurse umane și management organizațional, politici publice și management organizațional, studii de biblioteconomie și managementul informațiilor și managementul turismului și ospitalității.
Portofoliul de Științe Sociale este alcătuit din domenii care includ criminologie, studii culturale, studii de gen și educație.

Câțiva dintre autorii români ai titlurilor incluse în abonament sunt Paul Fudulu, Universitatea din București, Profesorul Gabriela Carmen Pascariu, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și Iulian Warter, Centrul de Studii Socio-Economice și Multiculturalism.

Puteți găsi materiale video despre colecțiile de cărți electronice aici și platforma Emerald Insight aici.

Accesul este asigurat pe bază de IP instituțional (din cadrul instituției la care sunteți afiliat) sau #deacasa, din Profilul Instituțional (pe platforma enformation.ro).

Emerald lista titlurilor disponibile

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.