Cambridge University Press – partener E-nformation

Sep 21, 2016
Dorin Brindescu
Despre Cambridge

In scopul intensificarii si dezvoltarii proceselor de invatare, cunoastere si cercetare, Cambridge University Press publica in prezent peste 350 de reviste academice peer-review si peste 30,000 de titluri de carti care acoperă cercetarea academică, dezvoltare profesională. Continand ultimele cercetari dintr-o larga gama de subiecte, publicatiile editurii Cambridge sunt accesibile in intreaga lume in format print si online.

Continua extindere a listei de publicatii de la Cambridge este reflectata de un program de investitii pe termen lung, deci angajamentul continuu cu comunitatea academica si in particular cu societatile partenere si clientii, poate fi indeplinit intr-un viitor apropiat. Cambridge publica pe langa revistele proprii si reviste in colaborare cu peste 100 de societati profesionale si academice pentru a asigura succesul optim al fiecarei publicatii.

Platforma online de reviste Cambridge Journals oferă acces la textul integral din reviste științifice de cercetare în format online la peste 350 de reviste academice peer-review. Conținând ultimele cercetări dintr-o gamă largă de subiecte, revistele editurii Cambridge sunt accesibile în întreaga lume în format print și online.

Platforma Cambridge Journals Online oferă funcții puternice de căutare în text integral, linkuri de citări către CrossRef, PubMed și Google Scholar, opțiuni de marcare și distribuție pe rețele sociale plus numeroase alte funcții cheie. Este complet optimizată pentru mobil și tabletă și este locul ideal pentru a vă începe activitatea de cercetare.

Platforma Cambridge Books Online ofera acces la peste 30.000 cărți electronice din numeroase discipline publicate de Cambridge University Press. De asemenea, găzduiește un număr de cărți electronice în numele unor societăți și edituri cum sunt Boydell and Brewer, Liverpool University Press și Mathematical Association of America. Cambridge Books Online este disponibilă pentru bibliotecile din întreaga lume sub o varietate de modele atractive și flexibile.

Continutul academic inclus pe platforma Cambridge Journals este disponibil in Romania incepand cu anul 2008, fiind abonat atat prin programe multi-institutionale pentru acces la resurse electronice de documentare, cat si individual, de catre institutiile de cercetare interesate.

Parteneri

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.