Oxford Journals

Website: http://www.oxfordjournals.org

Lista titluri Lista de titluri

Ghid de utilizare Ghid de utilizare

Oxford Journals este o divizie a Oxford University Press, care este un departament al Universitatii Oxford. Publică peste 250 de reviste academice şi de cercetare care acoperă o gamă largă de domenii, doua treimi dintre acestea fiind publicate în colaborare cu societăţi ştiinţifice şi alte organizaţii internaţionale.

 1. Abonamentul la Platforma OxfordJournals oferă acces la textul integral pentru 265 de reviste online grupate pe 6 discipline, 185 de titluri sunt cotate ISI conform JCR 2012, ediţie publicată în luna iulie 2013.
 2. Acces la 265 de reviste în text integral din care 153 de reviste academice din domeniile Social Science and Humanities (HSS) şi 130 de reviste academice din domeniile Science and Technology (STM); Unele reviste sunt multidisciplinare şi se regăsesc în ambele colecţii.
 3. Acces la rezumatele articolelor disponibile din toate domeniile ştiinţifice (reviste, cărţi, serii de cărti, enciclopedii);
 4. Revistele sunt împartite pe 6 colecţii în funcţie de subiect
 5. Acces online la platforma de reviste cu text integral Oxford Journals pentru anul curent (2014) şi pentru perioada de arhivă între anii 1998-2013.

Facilităţi ale platformelor

 1. Articolele ştiinţifice online în text integral sunt identice cu cele din varianta tipărită.
 2. Motorul de căutare al platformelor permite căutarea în toate numerele revistelor disponibile online simultan.
 3. Se pot efectua căutări după cuvinte cheie, autori, titlul revistei, articolului sau căutări avansate dupa o serie de filtre introduse de cercetători.
 4. Oferă posibilitatea de configurare a unui cont personal pe fiecare platformă în parte prin care fiecare cercetător poate salva articolele de interes, căutările efectuate şi bibliografiilor.
 5. Posibilitatea de a accesa online articole ştiinţifice acceptate spre publicare de editorii revistelor înainte ca acestea să apară în varianta tipărită a revistei prin opţiunea “Online First”.
 6. Accesul la informaţie se face prin Internet (interfata web), pe baza de IP care sunt autentificate în clasele de IP-uri oferite de Autoritatea contractantă 24 de ore din 24.
 7. Numarul maxim de conexiuni simultane pe care îl permite deţinătorul bazei de date este nelimitat. Acces gratuit şi nelimitat pentru utilizatori în cadrul IP-urilor apartinând instituţiilor abonate
 8. Acces continuu pe perioada contractelor încheiate, fără perioade de restricţionare la revistele şi publicaţiile conţinute de fiecare platformă: la rezumatele articolelor disponibile pe platformă şi la articolele în text integral ale revistelor ce fac parte din produsul achiziţionat;
 9. Actualizare zilnică, săptămânală, lunară sau trimestrială pentru bazele de date sau conform periodicităţii revistelor.
 10. Se oferă facilităţi de tipărire, salvare a informaţiilor, a rezultatelor căutărilor, pe format hârtie şi format electronic (memory stick, CD/DVD), trimitere pe email fără restricţii între membrii Asociaţiei Anelis Plus;
 11. Posibilitatea programării unor “alerte” (instrument de lucru care generează un e-mail către utilizator ori de câte ori un apare un nou articol care satisface un cumul de criterii definit de utilizator la configurarea alertei)

Pentru alte informaţii accesaţi: www.oxfordjournals.org

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.