Serviciile noastre de editare & traducere

Sporiți șansele de publicare cu serviciile pentru autor ale Enago

Publicarea unui manuscris poate fi un proces complicat. Enformation poate simplifica acest proces pentru tine. Împreună cu Enago oferim editare de înaltă calitate realizată de vorbitori nativi de limba engleză, specializați într-o varietate de domenii, pentru a spori șansele dvs. de publicare. Experții noștri sunt alături de dvs. în fiecare etapă a publicării și se asigură că manuscrisul dvs. se conformează cu normele revistei dorite. Cu ajutorul serviciilor personalizate pentru autori puteți câștiga timp valoros, economisi efort și publica în reviste internaționale. De asemenea, publicarea într-o revistă cu factor de impact mare vă ajută să creșteți rezultatele și impactul activității de cercetare a universității dvs.

Cercetătorii și personalul academic pot alege dintre următoarele servicii de editare

Calculator estimativ

Calculeaza costul estimabil pentru articolul tau in fuctie de numarul de cuvinte

Acceseaza serviciu

* Accesând Serviciul (Enago) vei fi redirecționat către platforma de procesare a serviciilor Enago (www.serviciieditare.e-nformation.ro).

* Accesarea platformei de procesare a serviciilor Enago (www.serviciieditare.e-nformation.ro) este gratuită și nu implică o procesare imediată a unei eventuale plăti.

* Pentru a putea transmite articole spre evaluare și în vederea primirii unei cotații de preț este necesară înregistrarea pe platforma de procesare a serviciilor Enago (www.serviciieditare.e-nformation.ro), respectiv acceptarea Termenilor și Condițiilor aplicabile Serviciului.

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.