Despre Integrity

Integrity, un serviciu Enformation dezvoltat în parteneriat cu Turnitin, este instrumentul principal de prevenire a plagiatului pentru cercetători și autori. Prin procesul de verificare ușor de folosit, care verifică similitudini în surse globale recunoscute, cercetătorii și instituțiile pot avea încredere că reputația lor academică este protejată.

 
Turnitin este o companie globală dedicată asigurării integrității educației și îmbunătățirii semnificative a rezultatelor învățării. Turnitin colaborează cu instituții de învățământ de peste 20 de ani pentru a promova onestitatea, consecvența și corectitudinea în toate disciplinele și tipurile de evaluare. Produsele Turnitin sunt folosite de instituțiile de învățământ și de programele de certificare și licențiere pentru a menține integritatea și a crește performanța învățării, iar de către studenți și profesioniști pentru a realiza lucrări calitative și originale.

Turnitin are birouri în Australia, Germania, India, Indonezia, Japonia, Coreea, Mexic, Olanda, Filipine, Suedia, Ucraina, Marea Britanie și Statele Unite. Peste 16.000 de instituții academice, edituri și corporații folosesc serviciile Turnitin: Gradescope by Turnitin, iThenticate, Turnitin Feedback Studio, Turnitin Originality, Turnitin Similarity, ExamSoft, ProctorExam și Ouriginal.

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.