FAQ

Q: Ce tipuri de documente pot fi încărcate pentru verificare?

R: Puteți încărca documente în unul din următoarele formate: Microsoft Word, Adobe Acrobat, Plain Text, and Google Docs. Nu sunt acceptate fișiere pdf ale unor imagini care nu conțin text selectabil (ex. fișiere scanate, de obicei imagini), documente care conțin fișiere multiple sau fișiere create cu un alt program decât Adobe Acrobat®.

Q: Dacă șterg un articol procesat, pot să îl mai recuperez?

R: Un articol procesat și plătit pe care decideți să îl ștergeți, nu mai poate fi recuperat. Înainte de a șterge un articol, asigurați-vă că ați descărcat raportul pdf pentru referință ulterioară.

Q: Cât timp este disponibil un raport pe platformă?

R: Raportul de similitudini este disponibil pentru un interval de 14 zile de la data generării. Pentru a nu pierde analiza, vă recomandăm să descărcați sau să tipăriți raportul pentru referință ulterioară.  Detalii privind descărcarea raportului găsiți în Instrucțiuni de utilizare, tabul <Descărcarea și tipărirea raportului de similitudine>.

Q: Cum pot descărca raportul?

R: Raportul de similitudine poate fi descărcat apăsând pe butonul <Share> din colțul din stânga jos al ecranului în care vizualizați raportul. Detalii găsiți în Instrucțiuni de utilizare, tabul <Descărcarea și tipărirea raportului de similitudine>.

Q: Cum aflu câte cuvinte are documentul meu?

R: În cazul documentelor în format .doc, .docx sau .gdoc, numărul de cuvinte poate fi aflat astfel: mergeți la <Tools> și în meniul care se deschide apăsați <Word Count>. În fereastra pop-up veți putea găsi mai multe informații, printre care și numărul de cuvinte. Numărul de cuvinte va fi contorizat și de serviciul Integrity, după ce încărcați documentul pe care doriți să îl analizați.

Q: O lucrare încărcată va fi păstrată în vreo bază de date? Cum poate fi exclusă pentru a evita autoplagierea?

R: Lucrarea se păstrează ca și sursă anonimă pentru verificări ulterioare. Lucrarea poate fi exclusă din verificări la reintroducere dacă se debifează opțiunea “Submitted Works” din setările platformei, cu mențiunea că această acțiune va exclude din verificări toate lucrările încărcate de alți utilizatori ai platformei. Detalii suplimentare privind setările platformei pot fi găsite în Instrucțiuni de utilizare, secțiunea <Modificarea filtrelor și setărilor>.

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.