Acces gratuit la colecția de reviste Emerald Engineering Collection

Noi 07, 2023
Adelina Andreescu
  • noiembrie 13, 2023 - decembrie 13, 2023
    8:00 am - 5:00 pm

Emerald Publishing și Enformation vă oferă o perioadă de ACCES GRATUIT la colecția de reviste Emerald Engineering Collection.

Perioada de desfășurare: 13 noiembrie 2023 – 13 decembrie 2023
Instituțiile beneficiare: lista instituții beneficiare
Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional, sau #deacasă, accesând Profilul Instituțional.

Emerald Publishing este o editură internațională care leagă cercetarea și practica în beneficiul societății. Fondată în 1967, Emerald gestionează astăzi o gamă de produse digitale, un portofoliu de aproape 300 de reviste, peste 2,500 de cărți și peste 450 de cazuri de predare.

Platforma online Emerald Insights oferă acces cu text integral la reviste străine științifice de cercetare în format online. Scopul editurii este să reducă distanța dintre cercetarea academică și practică de zi cu zi. Cunoscută în principal pentru colecția sa de reviste din domeniul economic, Emerald Publishing deține și un portofoliu de reviste de inginerie, care acoperă o gamă largă de domenii, inclusiv robotică, electronică și inginerie mecanică. Toate revistele sunt supuse procesului aprofundat de revizuire și sunt utilizate pe scară largă în practică de către organizațiile internaționale din industria aerospațială, auto și de fabricație. 70 % din revistele colectiei sunt indexate de Thomson Reuters (ISI), iar 95% de Scopus.

Colecția de inginerie de la Emerald Publishing cuprinde 26 de reviste, printre care se numără Aircraft Engineering and Aerospace TechnologyGrey Systems: Theory and Application, Industrial RobotKybernetes sau Robotic Intelligence and Automation. Lista completă a revistelor incluse în colecție poate fi descărcată urmând acest link:

Emerald Engineering title list

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne scrieți la sales@enformation.ro

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.