Acces gratuit la colecția ICE Publishing Journals de la Emerald Publishing

Noi 14, 2023
irinaoffice
  • noiembrie 13, 2023 - decembrie 13, 2023
    12:00 am

Emerald Publishing și Enformation vă oferă o perioadă de ACCES GRATUIT la colecția de reviste ICE Publishing.

Perioada de desfășurare: 13 noiembrie 2023 – 13 decembrie 2023
Instituțiile beneficiare: lista instituții beneficiare
Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional, sau #deacasă, accesând Profilul Instituțional.

Emerald Publishing este o editură internațională care leagă cercetarea și practica în beneficiul societății. Fondată în 1967, Emerald gestionează astăzi o gamă de produse digitale, un portofoliu de aproape 300 de reviste, peste 2,500 de cărți și peste 450 de cazuri de predare.

Platforma online Emerald Insights oferă acces cu text integral la reviste străine științifice de cercetare în format online. Scopul editurii este să reducă distanța dintre cercetarea academică și practică de zi cu zi. Cunoscută în principal pentru colecția sa de reviste din domeniul economic, Emerald Publishing deține și un portofoliu de reviste de inginerie, care acoperă o gamă largă de domenii, inclusiv robotică, electronică și inginerie mecanică.

Recent, Emerald Publishing a achiziționat portofoliul de reviste și cărți ICE PublishingInstitution of Civil Engineering (ICE) este o organizație globală numărând peste 95.000 de membri cu o istorie de peste 200 de ani. Este un centru de excelență în inginerie care califică ingineri și îi ajută să își mențină nivelul de competență pe parcursul carierei lor, asigurând societatea că infrastructura dezvoltată este sigură, de încredere și bine proiectată.

Colecția de reviste editată de Institution of Civil Engineering (ICE) include titluri precum  Advances in Cement Research, Geotechnical Engineering, Green Materials, Smart Infrastructure and Construction sau Urban Design and Planning. Lista completă a revistelor incluse în colecție poate fi descărcată urmând acest link:

ICE Publishing title list

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne scrieți la sales@enformation.ro

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.