Acces gratuit la Euromonitor Passport

Apr 07, 2017
Ovidiu Petroianu
  • martie 6, 2017 - aprilie 14, 2017
    10:45 am - 11:55 pm

Euromonitor International și Enformation, în colaborare cu Asociația “Anelis Plus”, îți oferă ACCES GRATUIT la sistemul Passport, timp de 30 de zile.

Perioada de desfășurare: 06.03.2017 – 14.04.2017.
Instituțiile beneficiare: vezi lista de instituții.
Acces:   IP instituțional
Acces:    #deacasa 

 

Euromonitor Passport îți asigură acces imediat la cercetarea globală despre economie, industrie și consumatori.

Prin acest trial, beneficiezi de informații detaliate dintr-un sistem global de cercetare de piață, pentru discipline precum: afaceri și marketing internațional, studii sociale, studii de călătorie, studii umaniste, economie și altele. Euromonitor Passport este utilizat de instituțiile academice de top, din întreaga lume, pentru a înțelege situația mediului de afaceri, a nivelului de viață și a trendurilor populației, într-o eră a schimbărilor rapide.

Interfața intuitivă a sistemului Passport îți permite să analizezi mai mult de 115 statistici internaționale

standardizate și te ajută să înțelegi mai bine atât obiectivele fundamentale, cât și posibilele oportunități adiacente ale afacerii tale.

Câștigă o perspectivă de ansamblu asupra sectoarelor din industrie, piețelor și companiilor naționale, folosind cercetarea internațională Euromonitor!

Prin Passport obții profesionalism în cunoașterea pieței locale, fluența limbii și accesul la cele mai bune resurse de cercetare.

Poți găsi clipuri video la secțiunea „HELP”, unde ți se explică cum să folosești sistemul Euromonitor Passport. Dacă ai întrebări suplimentare, nu ezita să ne contactezi la sales@e-nformation.ro sau Laura.Kugiene@Euromonitor.com.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.