Acces Gratuit la Lexicomp – Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”

Iun 21, 2023
Irina Office
  • iunie 21, 2023 - iulie 23, 2023
    8:00 am - 8:00 pm

Wolters Kluwer Health și Enformation vă oferă o perioadă de ACCES GRATUIT la Lexicomp.

Perioada de desfășurare: 20 iunie 2023 – 23 iulie 2023
Instituțiile beneficiare: Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”
Modalitatea de accesIP instituțional, accesând online.lexi.com, sau #deacasă, accesând Profilul Instituțional

Vă recomandăm să vă creați un cont – în cadrul instituției – cu care veți putea accesa Lexicomp de oriunde sau, dacă nu aveți deja, să vă creați un cont pe enformation.ro pentru a vă activa Profilul Instituțional.

Lexicomp este resursa principală de informații despre medicamente folosită de către farmaciști, medici și asistente la nivel mondial. Acest produs Wolters Kluwer Health reprezintă instrumentul preferat de consultare în luarea deciziilor, întrucât oferă monografii cuprinzătoare ale medicamentelor, cuprinzând informații din industrie și literatura scrisă de echipa de experți a editurii (peste 200 de experți editoriali interni, inclusiv peste 80 de farmaciști cu studii superioare, și o rețea externă de peste 7.500 de clinicieni practicanți din întreaga lume, care contribuie și evaluează conținutul de specialitate). Totodată, Lexicomp constituie un instrument de referință, structurat optim pentru ca medicii să poată accesa informațiile rapid și eficient, chiar din locul unde oferă îngrijire, iar astfel se îmbunătățește siguranța pacienților și se reduce prescrierea de medicamente neadecvate. În plus, platforma Lexicomp prezintă opțiunea multilingvă de interfață și de căutare a conținutului, dintre limbile disponibile făcând parte: engleză, spaniolă, franceză, portugheză ș.a.

Puteți accesa online.lexi.com de pe orice computer instituțional pentru a vă crea un cont. Instrucțiuni pentru utilizarea Lexicomp găsiți aici și informații suplimentare privind această resursă descoperiți prin acest link. Pentru alte detalii, vă rugăm să ne scrieți la sales@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.