ACCES GRATUIT la resursele Cambridge University Press

Mar 01, 2016
Robert Nicolau
  • aprilie 4, 2016 - aprilie 30, 2016
    8:00 am - 5:00 pm

ACCES GRATUIT la resursele Cambridge University Press

Cambridge University Press și SC Enformation SRL, vă oferă o perioada de ACCES GRATUIT la pachetul de ebooks, ejournals și baze de date pentru o perioadă de 2 luni.

Pentru că opinia dumneavoastră contează, am realizat un chestionar de feedback electronic, pe care vă invităm să îl completați (click pe link). Aşteptăm cu interes răspunsurile şi sugestiile dumneavoastră.

Perioada de desfășurare: 01.03.2016 – 30.04.2016
Instituții beneficiare: vezi lista relevantă pentru fiecare produs mai jos.
Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional.

Descriere:
Cambridge Journals Online

Cambridge University Press publică în prezent peste 330 de reviste academice peer-review și peste 500.000 articole. Conținând ultimele cercetări dintr-o largă gamă de subiecte, revistele editurii Cambridge sunt accesibile în întreaga lume în format print și online. Cambridge publică pe lângă revistele proprii și reviste în colaborare cu peste 100 de societăți profesionale și academice pentru a asigura succesul optim al fiecărei publicații. În 2016, la Cambridge Journals Online au fost adăugate 24 de titluri. Revistele sunt grupate în 2 colecții: HSS – Științe Sociale și Umaniste (științe economice, științe sociale și umaniste, drept) și STM – Știință, Tehnologie și Medicină (matematică, fizică, chimie, medicină, științele vietii, științele pământului).

Link de acces:
– pe baza de ip institutional: http://journals.cambridge.org/
– #deacasa (acces mobil): http://journals.cambridge.org.am.enformation.ro

Instituții beneficiare

Cambridge Books Online

Platforma CBO găzduiește peste 30.000 de cărți electronice care acoperă subiecte din toate disciplinele: Știință, Tehnologie și Medicină, Științe Sociale și Umaniste, English Language Teaching. Sunt disponibile și Colecții Cambridge Library pe diferite domenii, care oferă cititorilor acces la conținutul cărților care până de curând ar fi fost disponibile numai în bibliotecile de specialitate.

Cambridge Books Online este disponibilă pentru bibliotecile din întreaga lume sub o varietate de modele atractive și flexibile.

Link de acces:
– pe baza de ip institutional: http://ebooks.cambridge.org/
– #deacasa (acces mobil): http://ebooks.cambridge.org.am.enformation.ro

Instituții beneficiare

Cambridge Companions Online
Una dintre cele mai importante și mai de succes serie tipărită este disponibilă acum online. Cambridge Companions Online oferă colecții bazate pe un anumit subiect sau temă, într-un mediu online cu multiple funcționalități și opțiuni de căutare complete.

Colecția Companions este disponibilă sub formele: Complete Collection; Cambridge Companions in Literature and Classics; Cambridge Companions in Philosophy, Religion and Culture; și Companions in Music.

Link de acces:
– pe baza de ip institutional: http://universitypublishingonline.org/cambridge/companions/
– #deacasa (acces mobil): http://universitypublishingonline.org.am.enformation.ro/cambridge/companions/

Instituții beneficiare

Cambridge Histories Online
Acest compendium unic de referințe istorice permite acces rapid la textele renumite ale seriei Cambridge Histories. Oferind acces la cel mai actual și mai relevant conținut academic, Cambridge Histories Online este o resursă de neprețuit pentru studenți, absolvenți, lectori și cercetători. Acoperind o gamă largă de subiecte, Cambridge Histories abordează teme esențiale cum ar fi istoria științei, economiei, lingvisticii, Americii, Europei, muzicii, politicii și filosofiei.

Link de acces:
– pe baza de ip institutional: http://universitypublishingonline.org/cambridge/histories/
– #deacasa (acces mobil): http://universitypublishingonline.org.am.enformation.ro/cambridge/histories/

Instituții beneficiare

Stahl Online
Un portal unic unde orice medic, profesor sau student poate găsi tot ceea ce are nevoie să afle despre neuro-psiho-farmacologie.

Practic, cu opțiuni de căutare completă – un medic ocupat poate găsi ușor și rapid informații despre prescripții și materiale de îndrumare a pacientului.

Link de acces:
– pe baza de ip institutional: http://stahlonline.cambridge.org/
– #deacasa (acces mobil): http://stahlonline.cambridge.org.am.enformation.ro/

Instituții beneficiare

Profitați de această perioadă de acces gratuit de 60 zile.

Dacă oricare din produse este util pentru dvs., solicitați conducerii departamentului sau bibliotecii instituției dvs. să ne contacteze pentru o ofertă de preț.

Contact:
Diana Butnariu sau Titi Jalba
sales@enformation.ro

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.