ACCES GRATUIT la resursele Oxford University Press

Apr 19, 2016
Robert Nicolau
 • mai 16, 2016 - mai 19, 2016
  8:00 am - 5:00 pm

Oxford University Press și SC Enformation SRL, vă oferă o perioadă de ACCES GRATUIT la resursele: Oxford Scholarship Online, Oxford Reference Online, Oxford Handbooks Online, Grove Art Online și Grove Music Online pentru o perioadă de 40 de zile.

Perioada de desfășurare: 20.04.2016 – 31.05.2016
Instituții beneficiare: vezi lista relevantă pentru fiecare produs mai jos.
Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional. Accesul se face pe baza autentificării IP-urilor instituției din care faceți parte.

Descriere:
Oxford Handbooks Online
Oxford Handbooks Online: Scholarly Research Reviews este o colecție extraordinară a celor mai bune manuale din 14 domenii academice. Una dinte cele mai prestigioase și de succes colecție a editurii, seria conține articole aprofundate, de înalt nivel scrise de cei mai importanți oameni de știință din domeniile respective. Programul de publicare revoluționar asigură disponibilitatea tuturor titlurilor online și în format tipărit, iar actualizările lunare introduc noi articole online, înainte publicării în format tipărit, oferind utilizatorilor cel mai actual și relevant conținut.

O resursă deosebit de valoroasă pentru:
Studenți
Articolele științifice analitice oferă o imagine aprofundată asupra domeniului și o îndrumare relevantă, direcționând studenții spre alt conținut relevant.
Cadre didactice și cercetători
Articolele publicate întâi online sau numai online conferă siguranța că lucrările oamenilor de știință sunt documentate cu cele mai recente progrese din domeniu.
Bibliotecari
Furnizează lucrări clasice, împreună cu titluri publicate recent, din 14 domenii de interes, cu funcționalități îmbunătățite de acces și descoperire, ceea ce permite bibliotecarilor să își eficientizeze colecțiile.

Link de acces:
– pe baza de ip institutional: http://www.oxfordhandbooks.com/
– #deacasa (acces mobil): http://www.oxfordhandbooks.com.am.enformation.ro
Instituții beneficiare

 

Oxford Reference Online
ORO Premium Collection combină resursele academice cu conținut autorizat și de referință din 25 de domenii de activitate. De asemenea, oferă funcționalitate excelentă, precum și o gamă largă de materiale suplimentare, cum ar fi hărți, ilustrații, grafice.
Oxford Reference Online: Premium Collection oferă pe lângă cele peste 230 de cărți cuprinse în Core Collection și o serie de titluri cheie din celebra serie Oxford Companions, plus Visual English Dictionary, Oxford Dictionary of Quotations precum și titluri de istorie naturală ilustrată, cum ar fi Encyclopedia of Mammals. ORO Premium Collection cuprinde:

 • peste 2 milioane de înregistrări din 125 de subiecte începând de la arhitectură și până la zoologie din seria Oxford Companions.
 • Peste 20,000 de înregistrări din Oxford Dictionary of Quotations
 • Peste 175 de dicționare tematice în text integral plus World Encyclopedia, oferind înregistrări din orice domeniu, de la artă la finanțe, de la calculatoare la scriitori clasici;
 • peste 16,000 illustrații, fotografii, tabele, plus 775 hărți color;
 • 3165 link-uri web; 36,000+ bibliografii inestimabile; 167,000+ înregistrări bibliografice;

Link de acces: www.oxfordreference.com/
Instituții beneficiare

 

Oxford Scholarship Online
Oxford Scholarship Online este o vastă și dezvoltată bibliotecă care oferă acces rapid și ușor la peste 12,200 de cărți, 20 module de subiecte, 267 subdiscipline, peste 170,000 ilustrații, peste 300,000 ecuații, peste 95, 000 de capitole, peste 8,900 de autori, peste 2,000,000 pagini.
Oxford Scholarship Online oferă acum acces la colecții de cărți din domeniile: Biology, Business and Management, Classical Studies, Economics and Finance, History, Law, Linguistics, Literature, Mathematics, Music, Neuroscience, Philosophy, Physics, Political Science, Psychology, Public Health and Epidemiology, Religion și Social Work.
Există posibilitatea de export automat al citărilor in RefWorksTM, EndnoteTM, BibTex.
Link de acces: www.oxfordscholarship.com/
Instituții beneficiare

 

Grove Art Online
Grove Art Online este expertul de neîntrecut privind toate aspectele legate de artă din pre-istorie și până în prezent și cuprinde toate aspectele culturii vizuale. Grove Art Online include textul integral al celor 34 de volume din ediția tipărită a Dictionary of Art – PLUS articole speciale și bibliografii actualizate, disponibile doar online.
Encyclopedia of Aesthetics, The Oxford Companion to Western Art și Concise Oxford Dictionary of Art Terms sunt incluse ca parte a unui abonament la Grove Art Online și oferă o introducere rapidă a termenilor și conceptelor complexe.

 • Peste 45.000 de articole și imagini pentru fiecare aspect al artelor vizuale;
 • Peste 26 de milioane de cuvinte, care acoperă atât artele plastice (pictura, sculptura, și arhitectura) și arte decorative (ceramică, textile, bijuterii, design interior, mobilier, sticlă, metal);
 • Peste 22.000 de biografii, contribuții a peste 7.000 de cercetători;
 • Peste 7.000 de imagini artistice și desene de la diverse organizații cum ar fi Metropolitan Museum of Art și peste 40,000 imagini selectate de la muzee și galerii;
 • Resurse de învățare, inclusiv ghiduri pe subiecte, cronologii și resurse pentru educatori, proiectate de Muzeul de Artă Modernă (New York), biografii către alte resurse online,

Link de acces: www.oxfordartonline.com/
Instituții beneficiare

 

Grove Music Online
Grove Music Online este lider de resurse online pentru cercetarea muzicii de la începuturile sale, în 2001, un compendiu cuprinzător de muzică, oferind textele integrale de la The New Grove Dictionary of Music and Musicians, ediția a 2-a (2001), The New Grove Dictionary of Opera (1992) și The New Grove Dictionary of Jazz, ediția a 2-a (2002), The Grove Dictionary of American Music, ediția a 2-a (8 vol., 2013), The Grove Dictionary of Musical Instruments, ediția a 2-a (5 vol., 2014), Oxford Companion to Music și Oxford Dictionary of Music precum și numeroase actualizări și revizuiri ulterioare care completează Grove cu articole cât mai extinse, cu conținut orientat spre studenți și utilizatori generali. Conține:

 • Peste 55.000 de articole scrise de peste 6.000 de experți internaționali de top, peste 33.000 de biografii ce schiteaza istoria și cultura diversă a muzicii și a muzicienilor din întreaga lume;
 • Lista detaliată de lucrări pentru o gamă largă de compozitori;
 • Resurse de învățare și cronologii, oferind sprijin de neprețuit pentru profesori și studenți;

Link de acces: http://www.oxfordmusiconline.com/
Instituții beneficiare

Perioada de acces gratuit la produsele Oxford University Press se supune unor Termeni și Condiții. Utilizatorii pot descărca titlurile în format pdf, dar acestea fac obiectul legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Toți utilizatorii au obligația de a șterge fișierele descărcate la sfârșitul acestei perioade, adică 31 mai 2016. Utilizatorii nu au dreptul de a deține sau de a redistribui conținutul disponibil în această perioadă de acces gratuit. Pentru mai multe informații consultați Politica de confidențialitate și informațiile legale disponibile pe pagina fiecărui produs, sau accesați link-urile de mai jos.

Oxford Scholarship Online
Legal Notice: http://www.oxfordscholarship.com/page/privacy-policy/privacy-policy-and-legal-notice
FAQ: http://www.oxfordscholarship.com/page/FAQs_oso/frequently-asked-questions-faqs

Oxford Reference Online
Legal Notice: http://www.oxfordreference.com/page/privacy-policy
FAQ: http://www.oxfordreference.com/page/faq/frequently-asked-questions

Oxford Handbooks Online
Legal Notice: http://www.oxfordhandbooks.com/page/privacy-policy/privacy-policy-and-legal-notice
FAQ: http://www.oxfordhandbooks.com/page/faq

Grove Art Online
Legal Notice: http://www.oxfordartonline.com/subscriber/page/privacy_policy
FAQ: http://www.oxfordartonline.com/subscriber/page/FAQ

Grove Music Online
Legal Notice: http://www.oxfordmusiconline.com/subscriber/page/privacy_policy
FAQ: http://www.oxfordmusiconline.com/subscriber/page/FAQ

Profitați de această perioadă de acces gratuit de 40 zile.
Dacă oricare din produse este util pentru dvs., solicitați conducerii departamentului sau bibliotecii instituției dvs. să ne contacteze pentru o ofertă de preț.

Contact:
Diana Butnariu sau Titi Jalba
sales@enformation.ro

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.