Acces gratuit la revistele Nature

Mar 01, 2017
Ovidiu Petroianu
  • martie 1, 2017 - martie 31, 2017
    11:55 pm

SpringerNature și Enformation îți oferă ACCES GRATUIT în continuare la revistele Nature, până la 31.03.2017.

Perioada de desfășurare: până la 31.03.2017.
Instituțiile beneficiare: vezi lista de instituții.
Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional și #deacasă

Acces: IP instituțional
Acces: #deacasa 

Nature Research are o lungă tradiție în publicarea revistelor de specialitate din domenii precum științele vieții, științele fizice și medicina clinică. Revistă reprezentativă, #1 în științe multidisciplinare, Nature oferă cititorilor cele mai importante lucrări de cercetare științifică în științe și tehnologie încă din 1869.

Descoperă în perioada de acces gratuit noile titluri Nature, lansate în 2017:

*Nature Astronomy – este o revistă interdisciplinară, care corelează informațiile din toate disciplinele conexe domeniului astronomiei.
*Nature Reviews Chemistry – prezintă teme din ampla arie a chimiei pure și aplicate și se adresează atât specialiștilor, cât și celor care își doresc să afle noi perspective despre domeniu.
*Nature Ecology & Evolution – reunește cele mai bune cercetări din întreaga gamă a disciplinelor din domeniul ecologiei și biologiei evoluționiste.
*Nature Human Behaviour – conține lucrări de top despre originile, dezvoltarea și paradigmele behaviorismului.
*Nature Biomedical Engineering - publică articole de cercetare, recenzii și comentarii cu un mare impact și o deosebită importanță pentru comunitatea de profil, incluzând aici oameni de știință, ingineri și clinicieni.

Dacă te interesează portofoliul științelor vieții, acesta include revistele Nature dedicate cercetării, dar și apreciata serie Nature Reviews.

Toate publicațiile specifice domeniului științelor vieții sunt considerate titluri de referință. Câteva exemple pentru revistele de cercetare Nature care se încadrează constant în top 10 din domeniul aferent lor: Nature Biotechnology, Nature Cell Biology, Nature Chemical Biology, Nature Genetics, Nature Immunology, Nature Medicine, Nature Neuroscience, Nature Structural & Molecular Biology. De asemenea, 5 dintre titlurile Nature Reviews de care beneficiezi prin acest trial se află în topul lunar al revistelor din categoria lor: Nature Reviews Drug Discovery, Nature Reviews Genetics, Nature Reviews Microbiology, Nature Reviews Neuroscience, Nature Reviews Molecular Cell Biology.

În domeniul științelor fizice, Nature a publicat numeroase lucrări în fizică, științe ale materialelor și chimie, iar acestea se remarcă prin excelența editorială și inovație.

Toate revistele îți oferă progrese importante și avangardiste în cercetare din disciplina respectivă. Ca cititor și utilizator al acestor titluri ai parte de o combinație unică de conținut, care te ține la curent cu cele mai recente descoperiri, noutăți, comentarii și analize. Totodată, revistele îți prezintă informații speciale și un conținut suplimentar online. Printre alte titluri de elită, până pe 31.03.2017, ai acces la 5 dintre revistele de cercetare Nature în științe fizice, care sunt revistele #1 din categoria lor, și anume: Nature Climate Change, Nature Geoscience, Nature Materials, Nature Nanotechnology, Nature Photonics.

Un alt succes editorial demn de menționat: Nature.com împreună cu Springer Nature publică reviste de nivel internațional în avangarda medicinii clinice.

De la cardiologie la reumatologie, lucrările acoperă o gamă largă de specialități medicale, care le sunt utile medicilor și profesioniștilor în îngrijirea medicală. Incluse în trial și considerate #1 în domeniul aferent, reviste precum Nature Reviews Cardiology, Nature Reviews Gastroenterology & Hepatology, Nature Reviews Neurology, Nature Reviews Rheumatology, Nature Reviews Nephrology îți prezintă informații actualizate despre cercetările de specialitate, diagnosticări și tratamente.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.