ACCES GRATUIT Royal Society of Chemistry Journals and Databases

Mai 24, 2017
Adelina Andreescu
  • mai 24, 2017 - iunie 30, 2017
    8:00 am - 5:00 pm

Royal Society of Chemistry în colaborare cu Enformation îți oferă o perioadă de trial până la sfârșitul lunii iunie la cel mai complex pachet de reviste și baze de date în domeniul chimiei și al disciplinelor conexe.

Perioada de desfășurare: 24.05.2017 – 30.06.2017
Instituții beneficiareLista instituțiilor beneficiare
Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional și #deacasă

RSC Journals and Databases este cea mai complexă colecție de reviste și baze de date destinate cercetătorilor din domeniul chimiei, care include peste 35 de reviste peer-reviewed esențiale, de cea mai înaltă calitate, baze de date, cinci servicii de actualizare a informațiilor și o serie de ebooks acoperind principalele discipline din chimie și domeniile conexe, cum sunt biologie, biofizică, energie și mediu, inginerie, materiale, medicină și fizică.

RSC Journal Package
Colecția de reviste RSC cu acoperire globală include lucrări de cercetare ale celor mai importanți autori la nivel internațional. Printre cele mai recunoscute reviste se numără: Chemical Communications, Dalton Transactions, Journal of Materials Chemistry A, B and C, New Journal of Chemistry, Organic & Biomolecular Chemistry, Physical Chemistry Chemical Physics (PCCP), Analytical Abstracts.

RSC Databases & Literature Updating Services
Elaborate de editori experți a peste 350 de reviste esențiale, aceste servicii îți permit să descoperi informații și să fii la current cu cele mai recent publicate lucrări din domeniul tău de cercetare. Printre cele mai folosite servicii de actualizare a informațiilor amintim: Analytical Abstracts, Natural Product Updates, sau Chemical Hazards in Industry. De asemenea, RSC este editura care publică Merck Index Online (cu peste 11.500 de monografii și 19.000 de compuși) și MarinLit (singura bază de date dedicată produselor natural marine).

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.