Acces Gratuit la UpToDate – UMFST Târgu Mureș

Iun 07, 2023
Irina Office
  • iunie 8, 2023 - iulie 7, 2023
    8:00 am

Wolters Kluwer Health și Enformation vă oferă o perioadă de ACCES GRATUIT la UpToDate.

Perioada de desfășurare: 8 iunie 2023 – 7 iulie 2023
Instituțiile beneficiare: Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „G.E. Palade” din Târgu Mureș
Modalitatea de accesIP instituțional, accesând www.uptodate.com

Vă recomandăm crearea unui cont (în cadrul instituției) cu care veți putea accesa platforma UpToDate de oriunde. De asemenea, cu acest cont vă puteți descărca aplicația mobilă pentru o utilizare personalizată.

Ca instrument de suport pentru decizii clinice (Clinical Decision Support – CDS), UpToDate oferă un suport bazat pe dovezi când și unde este necesar. Este deja folosit în 190 de țări de peste 2 milioane de medici. Instrumentul CDS include, de asemenea, peste 12.700 de subiecte pentru mai mult de 25 de specialități medicale, o bază de date centrală de medicamente și interacțiuni (Lexicomp), cu peste 1.500 de materiale informative pentru pacienți, peste 37.000 de grafice și link-uri către peste 530.000 de referințe.

Puteți accesa www.uptodate.com de pe orice computer instituțional pentru a vă crea un cont și pentru a descărca aplicația mobilă pentru o utilizare personalizată. Aflați cum vă puteți crea contul aici. Totodată, materiale care vă pot fi de ajutor în utilizarea platformei regăsiți la acest link. Pentru alte detalii, vă rugăm să ne scrieți la sales@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.