ACCES GRATUIT Veterinary Education in Video

Mai 29, 2017
Robert Nicolau
  • iunie 6, 2017 - iunie 30, 2017
    8:00 am - 11:55 pm

Enformation, în colaborare cu Alexander Street, a deschis o perioadă de trial la colecția Veterinary Education in Video, o resursă enciclopedică de medicină veterinară, care abordează nevoile animalelor mici și mari, păsări și animale exotice.

Perioada de desfășurare: 01.06.2017 – 30.06.2017
Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional și #deacasa
Instituții beneficiare:
Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului Regele Mihai I al Romaniei din Timisoara
Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Ion Ionescu de la Brad din Iasi
Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Veterinary Education in Video oferă profesorilor și studenților acces la o resursă enciclopedică despre medicina veterinară. Colecția expune peste 500 de proceduri și tehnici si include abilități clinice, explicații ale afecțiunilor și instruire în manipularea animalelor. Fiind furnizată ca streaming video de înaltă calitate, colecția îți oferă o perspectivă unică asupra reacțiilor animalelor și alte detalii care, de multe ori, se pierd în materialele tipărite.

Colecția cuprinde informații relevante pentru medicii și tehnicienii veterinari, asistenți și alți membri ai echipei medicale și include demonstrații înregistrate ale celor mai respectați experți în domeniu. Printre partenerii cheie se numără DoveLewis Emergency Animal Hospital și Animal Care Technologies. În plus față de realitățile situațiilor clinice, profesioniștii veterinari trebuie să fie pregătiți să gestioneze și așteptările proprietarilor de animale, care pot fi deosebit de exigenți. Din acest motiv, este esențial ca fiecare viitor medic care intră în această profesie să dețină cunoștințe de bază în afaceri, abilități puternice de comunicare și capacitatea de a furniza servicii competente. Veterinary Education in Video oferă o acoperire extinsă a acestor subiecte, care sunt deseori trecute cu vederea în manuale.

La fel ca în cazul tuturor produselor video Alexander Street, Veterinary Education in Video a integrat Indexarea Semantică, care îți permite să cauți informații folosind o gamă largă de criterii. Această tehnologie face posibilă o căutare de genul:

  • What are the benefits and precautions of flow-by oxygen administration versus nasal prong delivery in a small animal?
  • Show me a proven approach for explaining congestive heart failure, specifically hypertrophic cardiomyopathy, to a pet owner.
  • Which nerves are affected when performing a brachial plexus block for a surgical procedure?

Multe din tehnicile prezentate în colecție sunt organizate în clipuri scurte, care îți permit să localizezi rapid anumite tehnici și demonstrațiile care te interesează. Totodată, profesorii pot prezenta rapid și eficient studenților conceptele cheie de care aceștia au nevoie.

Îți dorești ca instituția ta să se aboneze la Veterinary Education in Video?

Votează resursa deoarece mai multe voturi înseamnă mai multe șanse de abonare!

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.