Conferința “Acces la literatura științifică” – Extensia Constanța, 30 mai 2019

Mai 06, 2019
Adelina Andreescu
  • mai 30, 2019
    8:00 am - 6:00 pm

Locație: Biblioteca Universitară „Ioan Popișteanu” Constanța, Aula B
Data: 30 mai 2018
Deschiderea înregistrărilor: 9:30 – 10:30
Interval orar conferință: 10:30 – 17:00

“Acces la literatura științifică” este un eveniment anual organizat de Enformation, prin care ne dorim să creăm posibilitatea de interacțiune directă între cei din domeniul cercetării și cei din domeniul educației, pentru a oferi noi oportunități de colaborare în sectorul academic. Pentru prima dată, am propus comunității academice din România o extensie a conferinței anuale prin ediția de la Sibiu de anul trecut. Acum, continuăm acest demers cu Extensia Constanța!

Păstrând profilul academic al conferințelor Enformation, evenimentul de la Constanța este adresat studenților, masteranzilor, doctoranzilor, profesorilor, bibliotecarilor și mai ales cercetătorilor din toate domeniile. Vom realiza noi sesiuni plenare interesante, îmbinate cu workshop-uri dinamice, prin care să încurajăm exprimarea opiniilor inclusiv din partea audienței. Cuvintele-cheie pentru Romanian International for Research and Education trebuie ilustrate prin acțiuni: #networking & #information.

Mai multe informații referitoare la agenda si speakeri găsiți pe pagina evenimentului sau ne puteți contacta la sales@e-nformation.ro

Locație

Adresă:
Bulevardul Mamaia, nr. 126, Constanța900527
Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.