Conferinţa Naţională ”Acces la literatură ştiinţifică: Rolul structurilor informaţionale pentru dezvoltarea cunoaşterii, inovare şi sisteme de inovare” – Ediţia a III-a – 29-31 Octombrie 2015, Timişoara, România

Iun 19, 2015
Adelina Andreescu

Telefon / Email Eveniment 0212102096

  • octombrie 29, 2015 - octombrie 31, 2015
    8:00 am - 11:00 pm

Performanța și calitatea învățământului superior a devenit un semn vital al capacității unei țări de a promova viitorul dezvoltării economice. Chiar dacă este dificil de prezis în ce fel modificările din tehnologie vor afecta învățământul superior pe termen lung, este clar că eforturile susținute și cooperarea internațională în toate etapele procesului de cercetare (Documentare, Publicare și Transfer Tehnologic) vor fi necesare pentru a îmbunătăți structurile actuale și pentru a profita pe deplin de impactul noilor tehnologii.

Acest eveniment poate fi considerat evenimentul principal din România care acoperă subiecte precum: documentare academică pentru cercetare, publicare academică, transfer tehnologic și instrumente de cercetare și de obicei vizează reprezentanții celor mai importante institute de cercetare și academice din România, constituind cel mai bun mediu pentru schimbul de idei, prezentarea celor mai bune practici și parteneri pentru proiectele viitoare.

Suntem convinși că veți contribui la buna organizare a evenimentului confirmând participarea la conferință și vă așeptăm la Timișoara pentru a discuta despre instrumentele și soluțiile în educație și cercetare.

Agenda Conferinţei și link-urile pentru descărcarea prezentărilor pot fi accesate aici

Puteți urmări înregistrările video ale sesiunilor pe canalul nostru de Youtube.

buton_youtube

Galerie foto
Galerie foto completa

Locația: Centrul Regional de Afaceri Timişoara

award-ro-small
În 29 Octombrie, Elsevier organizează Scopus Awards, pentru recunoașterea activității instituțiilor academice și a jurnalelor din România!

Solicitați detalii la:

• diana.butnariu@enformation.ro
• irina.buligescu@enformation.ro

Comitetul de organizare al Conferinței

Locație

Adresă:
Bulevardul Eroilor de la Tisa 22, Timisoara

Website:
http://www.cciat.ro/cciat_Centrul_Regional_de_Afaceri
Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.