Transformative Agreements Awareness Event, UMF „Grigore T. Popa” Iași, 26 martie 2024

Mar 15, 2024
Alexandra Nastasa
  • martie 26, 2024
    11:00 am - 3:00 pm

Asociația Universităților, Institutelor de Cercetare – Dezvoltare și Bibliotecilor Centrale și Universitare din România Anelis Plus și editurile colaboratoare, împreună cu Enformation, vă invită la evenimentul intitulat Transformative Agreements Awareness Event.


Detalii eveniment
Data: 26 martie 2024
Interval orar: 11:00-15:00
LocațieUMF „Grigore T. Popa” Iași, AULA – Clădirea „Nicolae Leon”, etaj 6 – Strada Grigore Ghica Vodă, nr. 13 (prezență fizică)
SpeakerGraham Woodward, Customer Success, Wiley

Transformative Agreements Awareness Event este un eveniment de o zi, cu prezență fizică, dedicat autorilor români de literatură științifică, care are drept scop crearea unui mediu optim pentru dialog și informare, referitor la oportunitatea de a publica în regim Open Access (OA), în cadrul Proiectului Anelis Plus 2023-2025. Astfel, organizatorii își doresc ca fiecare dintre membrii comunității științifice din România să beneficieze de cele mai noi și relevante date despre OA care să susțină în demersul de creștere a vizibilității publicațiilor academice la nivel internațional.

Prezentările vor fi susținute de reprezentantul editurii Wiley, implicată în acordurile transformative încheiate de Anelis Plus, și invitați implicați în procesul OA, în cadrul tranziției de la modelul read only la modelul publish and read.

Agenda evenimentului este disponibilă aici.

Acest eveniment este gratuit și se adresează tuturor cercetătorilor-autori din instituțiile participante în Proiectul Anelis Plus 2023-2025.

Cei interesați de publicarea în OA sunt așteptați la eveniment!

*Va fi eliberat un certificat de participare pentru fiecare participant.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa: sales@enformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.