Webex Elsevier: Learn about SciVal’s New Interface and Navigation, 27 martie 2024

Mar 19, 2024
Alexandra Nastasa
  • martie 27, 2024
    11:00 am - 6:00 pm

Elsevier și Enformation vă invită la sesiunile online intitulate Learn about SciVal’s New Interface and Navigation.

 
Data: 27 martie 2024 – două sesiuni:
ora 11:00 – link pentru înregistrare aici.
ora 17:00 – link pentru înregistrare aici.
Locație: Online
Speakeri
: Peter Darroch, PhD, Director, Analytics Solutions Marketing, Elsevier; Daniela Grosche, Product Manager, SciVal; Joris Ketelaar, Principal UX Designer, SciVal

De-a lungul timpului, SciVal a crescut mult cu noi module, pagini, resurse de date și metrici, așa că, în ultimii doi ani, echipa a lucrat îndeaproape cu clienții din întreaga lume pentru a se asigura că SciVal evoluează și că utilizatorii pot ajunge rapid la informațiile de care au nevoie. Ca urmare, SciVal trece acum la o interfață cu navigare bazată pe pagini de la cea bazată pe module, fapt ce va îmbunătăți capacitatea de găsire rapidă a conținutului dorit de către utilizatori.

În cadrul acestor sesiuni de webex veți descoperi modificările pe care le prezintă noua interfață SciVal, care a devenit disponibilă începând cu 5 martie 2024.

În următoarele trei luni se efectuează migrarea completă către noua platformă, timp în care însă sunt utilizabile amândouă interfațele, cu posibilitatea trecerii de la una la cealaltă. Astfel, reprezentanții SciVal organizează cele două sesiuni online pentru a vă furniza informații detaliate despre schimbările pe care le presupune noul format și, mai ales, exemple de bune practici pentru folosirea eficientă a interfaței și găsirea rapidă a datelor dorite.

Dacă beneficiați de acces la SciVal, vă așteptăm cu entuziasm la oricare dintre cele două sesiuni de webex!

Pentru întrebări suplimentare, ne puteți contacta la adresa: sales@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.