Webex Elsevier: SciVal Onboarding Training, 2 Noiembrie, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și Universitatea Ștefan cel Mare Suceava

Oct 19, 2023
Adelina Andreescu
  • noiembrie 2, 2023
    11:00 am - 12:00 pm

Elsevier și Enformation vă invită la un eveniment online, intitulat SciVal Onboarding Training. Beneficiați de acces la aceasta soluție de analiză a performanței în cercetare prin intermediul proiectului Anelis Plus, până la sfârșitul anului 2023.

Acest eveniment este organizat pentru Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și Universitatea Ștefan cel Mare Suceava. Dacă nu sunteți afiliat la cele două universități vă punem la dispoziție alte 2 evenimente SciVal organizate pe 14 noiembrie și 16 noiembrie, la care vă puteți înregistra în funcție de disponibilitatea dvs.

Data: 2 noiembrie 2023
Interval orar: 11:00 – 12:00
Locație: Online, link acces platforma Zoom
Instituție: Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și Universitatea Ștefan cel Mare Suceava
Speaker
: Galina Yakshonak, Elsevier Consultant, Research Intelligence for CE Europe

În cadrul acestui webex veți descoperi cum SciVal oferă acces la rapoarte privind performanța de cercetare a mii de instituții și a cercetătorilor asociați acestora din 234 de țări din întreaga lume, astfel încât să puteți vizualiza gradul de performanța în cercetare, să evaluați și comparați rezultatele cu colegii, să dezvoltați parteneriate strategice, să identificați și să analizați tendințe noi de cercetare emergente, precum și să creați rapoarte personalizate la diferite niveluri.

Totodată, SciVal oferă o gamă largă de metrici simple și mai sofisticate pentru a permite luarea de decizii strategice și evaluarea comparativă a rezultatelor.

Participând la această sesiune de instruire, puteți afla:

*care este performanța dvs. de cercetare și a organizației dvs.;
*cum să realizați o evaluare comparativă cu ceilalți cercetători;
*care sunt punctele dvs. forte și oportunitățile de dezvoltare;
*care poate fi o abordare inovatoare în strategia dvs. de publicare.

După înscriere, veți primi un link pentru participare pe platforma zoom. Acest link va fi trimis cu o zi înaintea evenimentului.

În urma acestui seminar, se vor acorda certificate de participare, iar detaliile pentru obținerea acestora vor fi furnizate după eveniment.

Pentru întrebări suplimentare, ne puteți contacta la adresa: sales@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.