Webex SAGE: Introduction to SAGE Catalyst with Amanda Foster and Hilary Skoyles from Northumbria University, 7 septembrie 2022

Aug 24, 2022
Adelina Andreescu
  • septembrie 7, 2022
    12:00 pm - 1:00 pm

Enformation și SAGE vă invită la un evenimentul online „Introduction to SAGE Catalyst with Amanda Foster and Hilary Skoyles from Northumbria University”.

 
Data: 7 septembrie 2022
Interval orar: 12:00 – 13:00
Locație: Online

Prezentările vor fi realizate de:
Amanda Foster, Content Delivery and Copyright Librarian, and

Hilary Skoyles, Reading Lists co-ordinator, from Northumbria University

La acest eveniment ele vă vor împărtăși un studiu de caz despre adoptarea, lansarea și succesul SAGE Catalyst la Universitatea Northumbria.

SAGE Catalyst este un nou instrument de predare și învățare care oferă acces nelimitat, la nivelul întregii universități, la peste 700 de manuale de științe sociale premium. Permite învățarea combinată prin colaborare virtuală, discuții la clasă și învățare peer-to-peer în manuale și acceptă alte resurse multimedia – toate într-o singură platformă, susținut de Talis Elevate.

Webinarul va include, de asemenea, o prezentare generală a ceea ce este SAGE Catalyst și o demonstrație a funcționalităților platformei. Webinarul se va încheia cu o secțiune pentru întrebări și răspunsuri.

Pentru a vă înscrie la acest webinar, accesați link-ul: https://sagepub.zoom.us/webinar/register/WN_PNTVeEACSpCsdl14GIx_lw

În urma acestui seminar, NU se vor acorda certificate de participare.

Pentru întrebări suplimentare, ne puteți contacta la adresa: events@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.