Webex Web of Science: Creșterea Succesului Instituției în Obținerea Subvențiilor, 24 octombrie 2023

Oct 06, 2023
Adelina Andreescu
  • octombrie 24, 2023
    4:00 pm - 5:00 pm

Web of Science Group (o companie Clarivate Analytics) & Enformation vă invită la seminarul online cu tema: Creșterea succesului instituției în obținerea subvențiilor.

 
Data: 24 octombrie 2023
Interval orar: 16:00 – 17:00
Locație: Online
Speaker: Adriana Filip

Competiția pentru finanțarea cercetării continuă să crească la nivel mondial. Departamentele de cercetare și administratorii de cercetare trebuie să furnizeze analize care să sprijine serviciile de comunicare academică pentru a promova succesele din trecut și pentru a compara cu cele ale omologilor în vederea stabilirii unei strategii câștigătoare. Participați la această sesiune pentru a afla cum soluțiile ClarivateWeb of Science, InCites, Pivot RP și Reviewer Locator – vă pot ajuta să asigurați noi fluxuri de finanțare și să creșteți rata de succes a granturilor instituției dumneavoastră.

După înregistrare veți primi un email de confirmare, iar datele de logare vor fi incluse într-un email separat care va fi trimis pe adresa cu care v-ați înregistrat. Vă rugăm să verificați și folder-ul “spam” și să ne contactați dacă nu primiți datele de logare în timp util. Un certificat de participare va fi eliberat tuturor participanților și va putea fi descărcat la sfârșitul lunii din secțiunea Profil Instituțional.

Pentru mai multe detalii, contactați events@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.