Webex Web of Science: Ediția 2023 a Journal Citation Reports, 6 iulie 2023

Iun 21, 2023
Adelina Andreescu
  • iulie 6, 2023
    3:30 pm - 4:30 pm

Web of Science Group (o companie Clarivate Analytics) & Enformation vă invită la seminarul online cu tema: Ediția 2023 a Journal Citation Reports.

 
Data: 6 iulie 2023
Interval orar: 15:30 – 16:30
Locație: Online
Speaker: Adriana Filip

Participați la acest webinar pentru a descoperi actualizarea anuală a Journal Citation Reports (JCR). Începând cu ediția anului curent, un factor de impact al revistei (JIF) va fi afișat pentru toate revistele care sunt indexate în Web of Science Core Collection, inclusiv pentru revistele din Arts and Humanities Citation Index (AHCI) și Emerging Sources Citation Index (ESCI).

Cu ocazia noului seminar online veți afla cum puteți profita de profilurile revistelor referitor la a lua decizii fiabile, în peisajul în continuă evoluție al publicațiilor academice, indiferent dacă trimiteți primul manuscris sau gestionați colecțiile unei biblioteci. Aflați despre gama largă de indicatori, inclusiv JIF, disponibili în profilurile JCR, împreună cu informații descriptive privind accesul liber și contribuitorii. Explorați integrările JCR cu alte produse Clarivate și descoperiți mai multe despre integrarea indicatorilor revistelor în sistemele dumneavoastră prin intermediul Journals API.

După înregistrare veți primi un email de confirmare, iar datele de logare vor fi incluse într-un email separat care va fi trimis pe adresa cu care v-ați înregistrat. Vă rugăm să verificați și folder-ul „Spam” și să ne contactați dacă nu primiți datele de logare în timp util. Un certificat de participare va fi eliberat tuturor participanților și va putea fi descărcat la sfârșitul lunii din secțiunea Profil Instituțional.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți la events@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.