Webex Web of Science: Importanța evaluării cercetării, 22 iunie 2023

Mai 30, 2023
Adelina Andreescu
  • iunie 22, 2023
    4:00 pm - 5:00 pm

Web of Science Group (o companie Clarivate Analytics) & Enformation vă invită la seminarul online cu tema: Importanța evaluării cercetării.

 
Data: 22 iunie 2023
Interval orar: 16:00 – 17:00
Locație: Online
Speaker: Adriana Filip

Evaluarea cercetătorilor și a organizațiilor include diverși indicatori care maximizează calitatea și impactul cercetării. Creșterea cheltuielilor pentru cercetare și dezvoltare continuă, dar, pe măsură ce sunt disponibile mai multe fonduri, crește și concurența. Este indispensabilă justificarea investițiilor, finanțatorii fiind din ce în ce mai selectivi în ceea ce privește modul de alocare a fondurilor.
În cadrul acestei sesiuni vom prezenta modul în care comunitatea de cercetare utilizează soluțiile analitice Clarivate pentru a susține evaluările naționale majore și pentru a prezice direcția în care se îndreaptă știința.

După înregistrare veți primi un email de confirmare, iar datele de logare vor fi incluse într-un email separat care va fi trimis pe adresa cu care v-ați înregistrat. Vă rugăm să verificați și folder-ul “spam” și să ne contactați dacă nu primiți datele de logare în timp util. Un certificat de participare va fi eliberat tuturor participanților și va putea fi descărcat la sfârșitul lunii din secțiunea Profil Instituțional.

Pentru mai multe detalii, contactați events@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.