Webex Web of Science: Preprint Citation Index

Mar 07, 2023
Adelina Andreescu
  • martie 22, 2023
    4:00 pm - 5:00 pm

Web of Science Group (o companie Clarivate Analytics) & Enformation vă invită la seminarul online cu tema: Preprint Citation Index.

Data: 22 martie 2023
Interval orar: 16:00 – 17:00
Locație: Online
Speaker: Adriana Filip

Preprint Citation Index este o nouă bază de date pe platforma Web of Science, care leagă preprinturile din principalele depozite și discipline la ecosistemul de încredere Web of Science.
Participați la această sesiune pentru a afla cum Preprint Citation Index ajută cercetătorii să găsească rapid ultimele descoperiri în literatura preprint din toate disciplinele, să fie notificați atunci când sunt disponibile noi rezultate, să urmărească mai bine evoluția unei idei și să evalueze fiabilitatea surselor care nu au fost supuse evaluării de către experți.

După înregistrare veți primi un email de confirmare, iar datele de logare vor fi incluse într-un email separat care va fi trimis pe adresa cu care v-ați înregistrat. Vă rugăm să verificați și folder-ul “spam” și să ne contactați dacă nu primiți datele de logare în timp util. Un certificat de participare va fi eliberat tuturor participanților și va putea fi descărcat la sfârșitul lunii din secțiunea Profil Instituțional.

Pentru mai multe detalii, contactați events@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.