Webex Web of Science: Soluțiile Clarivate pentru dezvoltarea unei strategii de ranking, 18 aprilie 2024

Apr 01, 2024
Adelina Andreescu
  • aprilie 18, 2024
    3:00 pm - 4:00 pm

Web of Science Group (o companie Clarivate Analytics) & Enformation vă invită la seminarul online cu tema Soluțiile Clarivate pentru dezvoltarea unei strategii de ranking.

 
Data: 18 aprilie 2024
Interval orar: 15:00 – 16:00
Locație: Online
Speaker: Adriana Filip
 
Clasamentele universitare sunt o modalitate populară pentru a înțelege unde se situează o anumită universitate în contextul academic și sunt un factor determinant pentru studenți atunci când fac alegeri în domeniul învățământului superior, iar guvernele, angajatorii și agențiile de finanțare sunt mai favorabile universităților bine cotate.

Participați la această sesiune pentru a afla mai multe despre modul în care soluțiile, datele și serviciile Clarivate pot fi utilizate pentru a sprijini strategiile de ranking ale universităților.

După înregistrare veți primi un email de confirmare, iar datele de logare vor fi incluse într-un email separat care va fi trimis pe adresa cu care v-ați înregistrat. Vă rugăm să verificați și folder-ul “spam” și să ne contactați dacă nu primiți datele de logare în timp util. Un certificat de participare va fi eliberat tuturor participanților și va putea fi descărcat la sfârșitul lunii din secțiunea Profil Instituțional.

Pentru mai multe detalii, contactați events@e-nformation.ro.

Descarca Aplicatia
↓ descarca

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.